Biolampa bioptron

Príspevok v téme: Biolampa bioptron
tajomny020

Chcel by som sa opýtať čo môže byť zázračné a liečivé na tejto Biolampe? Mám ju doma a nechtiac spadla na zem a prestala svietiť. Som vyučený elektechnik tak som sa rozhodol ju rozobrať a nájsť príčinu nefunkčnosti. Na príčinu som samozrejme prišiel. Bola to poškodená žiarovka keď pri páde sa poškodila.Vravím si objednám novú žiarovku a vymením to . Na internete som hneď žiarovku našiel a cena bola prekvapivá 9euro. Vravím si nie je to nejak lacné keď celá lampa stála 1000euro ? a tak som si celú lampu prezrel podrobnejšie. Takže žiarovka je tak 12V/20W čo znamená že k lampe je potrebný menič prúdu z 220Vna 12V čiže ten plošný spoj na spodku zabezpečuje túto premenu prúdu. a druhý plošný spoj obsahuje bzučiak to je to čo vám pípne po 2 minútach. Ďalej jedna led žiarovka, a ventilátor . To čierne cez čo prechádza svetlo je nejaký plastový akýsi periskop aby žiarovka nesvietila priamo však lebo by sa tá lampa zle držala. a to je všetko. Výrobné náklady tak max do 25 euro. Tak čo je na tom také zázračné ? obyčajná lampa za 1000euro. Ak je tu nejaký znalec čo by mi to vysvetlil čo je tam to čo lieči tak budem vďačný za info.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

je to

ela, my sme zaplatili majland od zepteru a zepter ma priserne recenzie, lebo neprijima ziadnu reklamaciu a nic neopravi. na ich stranke su len negativne recenzie, drahe popalenie sa. a navyse je to len smejd ako si mysli tajomny. u nas tych zopar razy co sme skusali nepomohla.

je to

myslim si, to co tajomny. dakujem, ze si to rozobral a popisal. nam spadla, nechceli nam ju opravit, tak sla do kosa. podozrive su aj ich reakcie, ze to nechcu opravovat.

ahjaj

Biolampa som používala na trhlinky na bradavkami v období dojčenia, ďalej na bolesti chrbta a nosných dutín. Pomohlo mi to najviac na dutiny.
Precitaj si o účinku polarizovaneho svetlá na organizmus. Biolampa používajú aj na rehabilitácii ako prostriedok, ktorý má prispieť k zlepšeniu stavu. Prečo by ju tam používali, keby nepomáhalo?

Ayse2

Ja mam biolampu uz dlho, uz ju vobec nepouzivam. Je to oblb, cisto komercny tah. Pouzivala som ju na dekubity, vobec ziadne zlepsenie, prave naopak. Doslo to do takeho stadia, ze aj napriek zazracnej lampe sme museli pristupit na chirurgicky zskrok.