Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako to vymazať z hlavy!

Príspevok v téme: Ako to vymazať z hlavy!
Meg445xx

Ahojte,
chcem sa s vami podeliť o môj osobný problém, a chcem počuť práve tvoj názor.
Mám 20, s priateľom som už rok aj trištvrte. Máme harmonický vzťah, nehádame sa pre hlúposti a všetko ide ako má ľúbime sa, je tu ale jedne problém z mojej strany. Ked sme spolu ešte začínali pred nejakými 2 rokmi hovoril mi o svojej bývalej. Vo mne to ostalo tak hlboko že aj po dvoch rokoch na ňu stále myslím, pozerám si jej fotky a v hlave mi vždy ide, že bola lepšia než som ja. Strašne ma to trápi a ničí to aj vzťah. Myslím si že to nie je zdravé, ale vôbec neviem ako sa mám toho zbaviť.
Priateľ mi nič nikdy také nepovedal ani prinajmenšom, ale ja si to stále myslím a ničím to všetko pekné čo je medzi nami a pre NIČ.

Čo si o o tom myslíte? Prípadne prežil si to niekto tiež a ako ste sa s tým vysporiadali?

thak

btw: fandim ti za to ze si uvedomujes problem a snazis sa ho riesit. s tymto mali problem celkom niektore holky s ktorymi som bol a teda myslim si ze to je tym sebavedomim. popozeraj na nete navody ako si zvysit sebavedomie, naozaj to nie je nic strasne tazke. budes musiet opustit trosku komfortnu zonu svoju a nebude to zo dna na den, ale ten pocit pred a po je na nezaplatenie naozaj. este raz drzim vsetky prsty.

thak

btw: fandim ti za to ze si uvedomujes problem a snazis sa ho riesit. s tymto mali problem celkom niektore holky s ktorymi som bol a teda myslim si ze to je tym sebavedomim. popozeraj na nete navody ako si zvysit sebavedomie, naozaj to nie je nic strasne tazke. budes musiet opustit trosku komfortnu zonu svoju a nebude to zo dna na den, ale ten pocit pred a po je na nezaplatenie naozaj. este raz drzim vsetky prsty.

thak

hmmm, no to by zaujimalo aj mna. moja si toto ide/išla tiež celkom, že tie pred nou boli lepsie (ona vztah predomnou nemala). Pricom je to bullshit, lebo sme najviac soulmates co som kedy zazil s dievcatom. Ja sa moje byvalky snazim nespominat a v zivote som ani nenaznacil ze niektora bola v niecom lepsia. Chapem ze to je pre teba asi tazke dost, ale podla mna pomoze len to ze si ju zablokujes na vsetkych soc. sietach, nech ju nevidis a skus popracovat na sebavedomí. Pretože cela tato tvoja obava znie tak že sa pri tvojom priatelovi necitis dostatocne sebavedome. Co ale teda podla mna nie je nejaka tazka neprekonatelna vec. Takze riesenie ktore ti navrhujem je: popracuj na sebavedomí a snaz sa nech na tu zenu nemyslis. Byt nesebavedomy je svina vec, a presne taketo problemy to prinasa. Vela stastia, drzim vam obom palce :)