Zonavanie sa jeden druhému?

vilek

pre zuzik28:Zavisi to aj od biologickych,psychickych danosti,do akej miery je jeden naruzivejsi ako druhy.No myslim si,ze cim je clovek starsi,tym aj menej cez den podlieha svojim pudom a mysli aj na ine,niekedy dolezitejsie veci,nez je pohlavna aktivita.

zuzik28

se nie je priorita, je to potreba, mohla by som sa zobudit na opustenom ostrove a dostala by som na to chut, cez den na mna pride chut...To nie je rebricek hodnot: ze najprv vyzehlim, potom nvarim. Je to ciste pudovo a tym padom nezvladnutelna zalezitost. Bud to chcu obaja alebo to krachne.

vilek

Plne suhlasim s gomezom.Pokial ma byt vsetko vo vztahu postavene len na castom a dobrom sexe,a popritom musi muz zvladat este dalsie,casto krat psychicky narocne cinnosti,tak potom mi to pripada tak,akoby mal byt muz nejaky automat,ktory pracuje na baterky nonstop.Su aj ine priority ako sex,hadam.

emala

gomez, sorry, ze rypem, ale ak ta zena opusti kvoli tomu, ze ju neuspokojujes, ostanes s dochodkom a domom sam...A ver mi, ze kazda zena, resp. clovek, ktory nema uspokojujuci sex. zivot po boku partnera myslel aspon v snoch aj na neveru...Nehovorim, ze to spravil alebo spravi, ale aj tomu najsuper cloveku sa cosi take prezenie myslou. Tak na to pozor.

gomez

...ano, určite sú taký. Ale z toho vidno, kto má aké priority. Ako totižto môžem myslieť na pagáčik, keď si musím vyriešiť životne dôležité veci. Nedá sa sedieť na dvoch stoličkách. Jednému sa potom nevenujem naplno. A pravdu povediac, ja sa radšej budem venovať tomu, aby som zabezpečil seba a rodinu a neprišiel o dom, zdravie a dobrý dôchodok.

xyxy

No poviem vám, ja som s manželkou skoro 18 rokov a ziadne take problemy nepocitujeme.A mamr aj starosti aj dieta a sex ma stale bavi, takze posla mna to v tom nie je.

emala

gomez, bohuzial, su chlapi aj v rodine s dvomi detmi a s povinnostami a chcu to denne...Na rozdiel od mojho, ktoremu doma vytvaram idealne prostredie- kazde jedlo ma naservirovane a neviem co a nic:( Aj ked on povedal, ze bol taky vzdy. Ked to chlap chcel v 20tke trikrat denne, bude to chciet aspon raz denne aj 60-tke. To mi povedal ocko. No a ja som mala take "stastie", ze ten moj to nechcel a nechce.

gomez

Drahá malá, vrtká. Už sa tu o tom veľa popísalo. Keď sme mladí, nemáme žiadne starosti, žiadnu zodpovednosť. Za to sme zdraví, a máme aj dosť peňazí, pretože bývame u rodičov a tý sa o nás starjú a ečte si aj dačo privirobíme. Tak jedinou našou povinnosťou je pozasúvať to do daktorej. Lenže ako beží čas, prichádzajú starosti a zohnať trocha suchej kôrky nás vyšťaví ako zdravá sedemnástka duracelky v robertkovi. Takže sex sa nám potom už nezdá byť prioritou. Naviac, už sa tu trápne opakujem, psychická záťaž je podstatným ovplyvňovateľom mužského libida.