Dobry den, mam taky problem. Asi pred dvoma tyzdnami som si vsimla, ze mi velmi opuchol prst. Ide o prstennik na lavej ruke. Prst opuchol v mieste pod obruckou, ale az velmi , cca 0,5 cm, prsten mam zaryty do masa a neskor som si vsimla, ze prst ma v mieste pod obruckou svrbi a je akysi mokry. Zistila som, ze pod obruckou je prst mokry a akosi divne pachne. . Myslela som, ze po case to prejde, ale uz presli dva tyzdne a prst stale zapacha a je opuchnuty. Navyse som uz treti mesiac nedostala menstruaciu a mam silne bollesti v krizoch. Robila som si 3 tehotenske testy a tehotna nie som. Neviem , ci to s tym nejako suvisi, tie dalsie priznaky, ale potrebujem radu - nevie mi niekto prosim poradit co by to mohlo byt ? Dakujem velmi pekne
zapáchajúci prst
Mi mi, dúfam, že si už od 13.3. keď si založila tému bola u z látnia alebo u doktora a prsteň je dolu. Prst zapácha a je napuchnuty kvôli prsteňu. Takže odstrániť ho v zlatníctvo je prvoradé, potom sa snáď aj sam zahojí.
Koľko máš rokov?
tak logicky treba dat ten prsten dole. nakremuj si ruky a pokial prst potom neodpuchne tak isto treba ist k doktorovi
Ak by to bola LEN tá mydlová voda alebo iná nečistota pod prsteňom, môžeš si blahoželať. Mám však pocit, že to bude skôr alergia na kov, ktorý sa nachádza v obrúčke. A v tom prípade sa návšteve lekára nevyhneš.
Prečo si si tú obrúčku už nestiahla sama? Dá sa to aj bez rozrezania. Poriadne si namydli prst alebo naolejuj a prsteň stiahni. Ak by ti to nešlo, popros nejakého hasiča, príp. zájdi za lekárom.
mimi, ohľadne menštruácie choď ku gynekológovi. Neviem koľko máš rokov. A ohľadne prsteňa choď do zlatníctva, nech Ti ho rozrežú. Prst je mokrý a páchne, lebo pod prsteň zatiekla mydlová voda a nemohla sa vypariť ani usušiť.