zapáchajúci prst

Príspevok v téme: zapáchajúci prst
Mimmi

Dobry den, mam taky problem. Asi pred dvoma tyzdnami som si vsimla, ze mi velmi opuchol prst. Ide o prstennik na lavej ruke. Prst opuchol v mieste pod obruckou, ale az velmi , cca 0,5 cm, prsten mam zaryty do masa a neskor som si vsimla, ze prst ma v mieste pod obruckou svrbi a je akysi mokry. Zistila som, ze pod obruckou je prst mokry a akosi divne pachne. . Myslela som, ze po case to prejde, ale uz presli dva tyzdne a prst stale zapacha a je opuchnuty. Navyse som uz treti mesiac nedostala menstruaciu a mam silne bollesti v krizoch. Robila som si 3 tehotenske testy a tehotna nie som. Neviem , ci to s tym nejako suvisi, tie dalsie priznaky, ale potrebujem radu - nevie mi niekto prosim poradit co by to mohlo byt ? Dakujem velmi pekne

ahjaj

Mi mi, dúfam, že si už od 13.3. keď si založila tému bola u z látnia alebo u doktora a prsteň je dolu. Prst zapácha a je napuchnuty kvôli prsteňu. Takže odstrániť ho v zlatníctvo je prvoradé, potom sa snáď aj sam zahojí.

Mimmi

Ja by som rada dala prsteň dolu, ale prst je enormne opuchnutý, prsteňom nejde pohnut. To mi napadlo ako prvé. Použila som koloidné striebro a prst menej zapácha, ale opuchnutý je stále. Budem musieť ísť k doktorovi. Ďakujem za pomoc

metrio

tak logicky treba dat ten prsten dole. nakremuj si ruky a pokial prst potom neodpuchne tak isto treba ist k doktorovi

Omen

Ak by to bola LEN tá mydlová voda alebo iná nečistota pod prsteňom, môžeš si blahoželať. Mám však pocit, že to bude skôr alergia na kov, ktorý sa nachádza v obrúčke. A v tom prípade sa návšteve lekára nevyhneš.

Omen

Prečo si si tú obrúčku už nestiahla sama? Dá sa to aj bez rozrezania. Poriadne si namydli prst alebo naolejuj a prsteň stiahni. Ak by ti to nešlo, popros nejakého hasiča, príp. zájdi za lekárom.

ahjaj

mimi, ohľadne menštruácie choď ku gynekológovi. Neviem koľko máš rokov. A ohľadne prsteňa choď do zlatníctva, nech Ti ho rozrežú. Prst je mokrý a páchne, lebo pod prsteň zatiekla mydlová voda a nemohla sa vypariť ani usušiť.