Tabletky na rast prs

Príspevok v téme: Tabletky na rast prs
Janka6587

Ahojte, chcela by som sa s vami poradiť.. Mam 15 rokov a strašne malé prsia, myslím že v tomto veku by som rast mohla podporiť skôr ako keď už budem mať 30. Nasla som tieto tabletky (fotka)...ale nižšie píšu že sa neodporúča pre ženy ktoré majú menej ako 18 rokov.. Už som zúfalá, nechcem mať navždy tak malé prsia, neviete mi niekto poradiť či to bude riziko ich brat? Alebo aké problémy by mohli nastať keďže ešte nemám nad 18 rokov?.. Vopred ďakujem

Zlaticka

Ahoj, tie tabletky urcite nezaberaju. Iba ta zavodnia. Ale nemusis sa z toho rucat, ved nie kazdy chlap ma rad velke prsia. Ja tiez nemam velke prsia a som tu. A je mi uz 33 :D Proste aj male prsia mozu byt krasne. Nakup mi sexy pradlo a podobne. A dalej az ti bude 18 a stale nebudes spokojna, mozes si ich dat zvacsit, dnes uz to tolko nestoji a vdaka liekom na druhy den mozes behat po nakupoch. :)

granulka9

bohuzial ta sklamem, ale keby to bolo take jednoduché že vezmem si tabletky a mám väčšie prsia tak ma polka zemegule trojky prsia a neboli by plastické operácie... to aké mas prsia je dane geneticky plus vplyvy vonkajšieho prostredia (keď si chuda nemas mat z čoho tuk v prsiach, keď si obezna tak mas tuk aj v prsiach)
tie tabletky som si pozerala, neobsahujú nic, žiadnu účinnú latku, z ktorej by prsia ,,zazracne,, narastli iba nejake extrakty dateliny, feniklu, ovsenej slamy a nejakej japonskej riasy- jediný efekt to môže mat na zadrziavanie vody v tele to je cele, zbytočne vyhodené peniaze

dobreuz

Tak lebo dnešní mladí chalani chcú modelky asi :( Hlavne aby bola dievčina prekrásna ale že nemá rozum to im nevadí (samozrejme môže byť dievča aj múdre aj pekné). Podľa mňa aj priemerný vzhľad je úplne v pohode.

Antisexx

Ja mam naopak pocit ze pre chalana su prsia velmi dolezite. Ako mne je to šuma fuk ja vztah nechcem ale myslim že by to bol problém

dobreuz

Presne tak, prsia vôbec nie sú dôležité a ak Ťa náhodou nechá nejaký chalan kvôli tomu tak aspoň budeš vedieť že to nie je ten pravý a že má nízke IQ.

Antisexx

Zrejme si moc chudá. Pockaj si do 18 a potom jedz tie tabletky alebo sa s tym jednoducho zmier. Nie kazde sme boli obdarené peknými velkými prsiami ale zivot sa tym nekonci :D

Fotofoto

Daj foto spredu a z boku, nech vieme posudit, lebo tebe sa mozu zdat male, ale inym OK. Vsetko je velmi individualne. No a vyzivove doplnky malokedy zaberaju, to skor cvicenie.