Ahojte, ospravedlňujem sa za hlúpy nick, vymyslel som si ho teraz pri počúvaní pesničky kde sa spieva time is running tick tock tick tock :D
Ale k veci. Chcel by som sa vás spýtať aké máte výdavky na život. Dokážete prežiť sami bez nejakej pomoci? Ja mám 23 rokov, a chcel by som sa odsťahovať od rodičov. Mám prácu ktorá veľa neplatí, ale na lepšie práce proste nemám tak to berte ako fakt a nerozoberajte to ďalej.
Dalo by sa vyžiť z 600-700 € mesačne samostatne v Bratislave, nemusí to byť nutne len centrum ale aj periférie...
Pretože mne to počtovo vychádza že áno. Ale stále sa mi to nejak nezdá. Byty/garzónky/izby sa pohybujú okolo 300 € mesačne. Nemám veľké nároky, stačí mi úplný základ, preto som sa pozera práve po takýchto ponukách. TO mi vychádza, že dám 300 € za bývanie, asi 100-120 za stravu, nejaké iné výdavky asi 100 a ešte by mi malo aj zostať.
Má niekto skúsenosti? Ako ste žili vy? Vystačilo vám to? Zobrali ste si k hlavnej práci aj nejakú bokovku? Ako dlho vám trvalo zohnať byt? Aké máte skúsenosti s roomates.sk??