Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako zniest zradu?

Príspevok v téme: Ako zniest zradu?
dada12345

Ako by ste zvladli rozchod ale teda taky, ze dotycny vam povie po mesiaci , ze ma inu?
Samozrejme som odisla a zacala som plakat, no siel za mnou a plakal tiez, ze vraj ho to mrzí.
Ja som dost empaticka, vzdy sa vzivam do ludi, keby nie , prvy reflex by bol, ze by som mu vlepila a odisla,lebo mi ublizil.Lenze ja som sa vzila do neho , kedze islo o jeho byvalu, vravel ze ho nechala, a teraz mu napisala.Vtedy mi ho prislo luto, ze teda tiez ho to asi boli.No len co ja a moj hnev? Co by ste robili?

Tamarka_154

No, neľutovala by som ho. Veď keď išiel do nového vzťahu mal byť na to nachystaný. Také veci sa nerobia, neprepáčila by som a ani žiadna empatia tam nepatrí. Urobil raz urobí znovu. Druhé šance neexistujú.

ahjaj

je to a dada. Predstavte si opačnú situáciu. Žeby vám ten chalan dal facku. Ako by ste cítili?
Takže preto by som facku nedávala. Niekedy viac ublíži tá, ktorá daná nebola.

je to

neviem, co by som robila, podla toho, ake emocie by ma ovladli a ako silne by som ho lubila. bud facka alebo jasne, ahoj alebo otocka domov.

ahjaj

Poďakovať za úprimnosť a odísť. Skús sa Ty vžiť. Ľúbiš niekoho, a nejak to skončí. Proste srdcovka. Myslíš si, že si za vodou a máš krátky vzťah s iných chlapcom...a zrazu srdcovka napíše, ako mu je ľúto, a že sa neviem čo stalo, nie je šťastný, a spomína, že s Tebou šťastný bol... a aby ste sa stretli, tak jasné, že sa stretneš, dávne city ožijú... a Tebe ostane iba povedať to chalanovi, v tom krátkodobom vzťahu... a on sa zrazu rozplače, a Ty vnímaš, že si mu ublížila...ale nechcela si... len s predošlým si toho zažila viac a je tam viac emócií...
Tak čo má podľa Teba robiť ten druhý? Hnevať sa? Robiť scény? Vykričať Ti niečo? Alebo Ťa pochopiť, aby si si ho v spomienkach uchovala ako chápavého a dobrého, ktorý Ťa mal rád, ale Ty si si ho nezaslúžila?