Preco to robi?

Príspevok v téme: Preco to robi?
odmietana27

Mam frajera uz pomaly sest mesiacov. Doteraz sme sex nemali. Ja mu davam najavo ze chcem a on sa tvari ze netusi ze chcem. Zacne bud rozhovor na nejaku temu alebo vstane a odide nieco robit. Ked ho zacnem hladit tam dole alebo rozopinat gate ze mu spravim oral tak sa ohradi ze Co to robis? Prestan..
Je to normalne aby mlady 35 muz nemal chut na sex?
Nedotkne sa ma tam dole, ani na prsia, nehladi ma na tych miestach.. prosto nic co by mal 35 rocny muz robit.
Je veriaci ale len tak vlazne. Maleho ho urcite nema je vysoky a trochu silnejsie postavy. Ked som sa pytala ci je panic tak tvrdi ze vztah uz mal. Ked sa pytam na sex tak zase odpoved Ved mame cas, kam sa ponahlat, pozname sa len kratko..
No nieje uz podla vas cas aby sme mohli spolu mat sex?
Co je za tym jeho postojom? Mna to s nim prestava bavit a rozmyslam ze bud dam rozchod alebo si najdem milenca na sex.
Dakujem za nazory a rady vopred

Zuzulik8

Skus sa s nim porozpravat kedy je podla neho vhodny cas mat prvy sex vo vztahu a ako dlho chce cakat. Lebo odpoved mame cas je velmi neurcita a moze znamenat par dni, tyzdnov, mesiacov, rokov i desatroci. Ked mu tam smatras rukou tak mu aspon stoji a stoji mu poriadne? Ci nema problemy s impotenciou.

BJ_2

Ako vy nevidite, ze tieto temy stale dokola zaklada ten isty clovek? Fake tema, stale dokola, kazdy druhy den naoko podobna tema.

odmietana27

Nieje silno veriaci, nechodi ani pravidelne do kostola co viem a ked mal ist pred vianocami na spoved tak nemal ochotu, mu matka dohovarala ze mal by ist. Rodicov ma predstavil, chodime spolu takze nieje len kamos aj ss bozkavame, drzime za ruky, chodime na rozne spol. akcie, plesy, koncerty, divadlo atd.
Takze vieru a kamaratstvo je vylucene.
Tvrdi ze panic nieje ale tak s istotou to teda neviem kedze sex odmieta.
Ostava mi teda ta frigidita a gay orientacia ale nevyzera zeby sa s muzmi nejako blizko bavil..

Karolinka1

Ja si myslim, ze je este panic. Alebo mozno potrebuje cas, alebo mozno ma ine predstavy o sexe ako ty. Skus na neho nejake pradielko, alebo nejake hracky. Mozno by ho to dostalo. Alebo je to tvrdy krestan a opusti ta :D

ahjaj

si si istá, že je to Tvoj frajer a nie iba kamarát? Ste spolu pol roka, už Ťa predstavil svojej rodine? A Ty jeho?

Tomas12345

Orálny sex je v kresťanstve zakázany takže asi preto ho nechce. Ty ho prestan neustále takto pokúšať na oral. Ked chceš mať s ním sexuálny styk, tak klasický sexuálny styk za účelom splodenia dieťata. Je super že dotyčný má svoju vieru ktorej verí a nedá sa nalákat na hriešny orálny sex, takže ho prestan v tomto zvádzať. Nájdi si na svoje sexuálne orály niekoho iného, ale nenavádzaj veriaceho na hriech!