telepatia

Príspevok v téme: telepatia
trinity3

Vie niekto či tá telepatia naozaj funguje ?Často sa mi stávajú neuveriteľné veci.Napríklad mamina spadla zo schodov a nevedela sa pohnúť chodievame k nej niekoľko krát do týždňa ,ale vten deň ráno som tam išla náhodou a zachránilo jej to život.Je pravdou,že večer sme tam boli z manželom ,ale cítila som ,že niečo nieje v poriadku a keď mi ešte nedvíhala telefónen to potvrdilo moje tušenie.Mamina býva sama dva roky odkedy zomrel ocino sa presťahovala bližšie k nám.Často mávam taký pocit,že ju počujem ako ku mne rozpráva.Akoby sme sa rozprávali.

trinity3

Ďakujem všetkým,ktorý si našli čas aby mi niečo napísali.Ďakujem pekne viem ,že sa dá vyhľadať o tom na internete ,ale milšie mi je to takto.

Ananaska

Mne mamka vraví, že sme nejak prepojené..lebo dosť často sa stáva, že ja idem niečo povedať a mamka hneď, že práve na to teraz myslela a opačne.. alebo obe z ničoho nič začneme hovoriť o tom istom :)

Mne sa stávajú a iné divné veci, spánkovú paralýzu som mala asi 4x za svoj život a vždy sa potom niečo stalo..naposledy som mala pocit, že mi nejaké zviera olizuje prsty na rukách a do dvoch týždňov zomrela naša fenočka :(

Raz sa mi stala taká vec..stála som pred dverami svojej izby a zrazu som mala videla ako ku mne hore schodami beží naša mačka, zohla som sa že ju chytím, ešte som aj povedala, že pod(akože ku mne)..mamka sa na mňa dívala ako na blázna, pretože tam žiadna mačka nebola...zakrátko micka zdochla,,, :(

A je toho veľa...k tej teme to asi nepatri, takže sory :) ale chcela som to napísať, možno sa nájde niekto rovnako mimo :D :D ako ja..

TrafHusZagag

...počuť farby a vidieť tóny...ono, veľa ľudí sa pokúša o rozvinutie týchto schopností, ale mali by si uvedomiť jednu vec, že ono raz sa to môže podariť a nie každému je príjemné s takým niečim žiť, s takouto schopnosťou. Na začiatku sa treba opýtať sám seba, či to chcem alebo nechcem?! Ak áno, tak ono majstrov je už dosť na to takých, ktorí vás k tomu dovedú. Podľa mňa je telepatia ako schopnosť medzi ľuďmi málo funkčná a nedá sa dokázať (len veľa o nej hovoriť). Tiež si myslím, že téma je len o predtuche, resp. o správnych predpokladoch, history repeats itself, nie o telepatii. Je veľa videí, ktoré sa snažili niečo dokázať s využitím energie, ale všetky boli spochybnené. Moje nespochybnia, na to nemajú.

Omen

Trinity, to, čo si popísala, je intuícia. Tú má veľa ľudí.
Intuícia je náhle vnuknutie, predtucha, tušenie, inštinktívne pochopenie... Bez pomoci zmyslov.

" Často mávam taký pocit,že ju počujem ako ku mne rozpráva.Akoby sme sa rozprávali." Toto telepatia byť môže. Istotu získaš, ak si to, "čo počuješ", overíš u mamy, či to súhlasí. Musí sedieť čas, ale aj myšlienky.
Telepatia je totiž prenos alebo čítanie informácií (myšlienok, citov...) z jednej osoby k druhej. Nehrá v tom rolu prostredie, ani diaľka. Tiež bez zmyslových orgánov. Telepatiu môže z času na čas zažiť viac ľudí, ale ovláda ju len málo ľudí.

GOING

Predstav si to ako používanie vysilačky. Hovoríš do vysielačky
signál sa šíri vzduchom a príjma ho vysielačka osoby s ktorou hovoríš.

GOING

Telepatiu definuje vedná disciplína Parapsychológia ako formu diaľkového prenos šírenia psychickej energie, medzi prijímačom a vysielačom. Telepatický prenos sa nedá technicky ničím odtieniť a funguje na bezhraničnú vzdialenosť. Napr.kniha Vedecký úvod do Parapsychológie, Prof. M. Rýzl. Preto popieranie jej existencie možno pokladať za nevedecké.

Ide o nehmotný prenos, ktorý nemá fyzikálne veličiny, vnímaný prostredníctvom bez receptorového, mimozmyslového vnímania, intuícia/šiesty zmysel.

Matka býva s dieťaťom prepojená najviac čo sa týka tejto formy prenosu. U bežného človeka býva táto forma prenosu/napojenia medzi dieťaťom a matkou preto najsilnejšia.

Vysielač(telepatický) dokáže ovplyvniť chemické reakcie v mozgu prijímača.