co mam robit????

mrkvicka

LUCINKA- diky :).. a nedostal to od teba aj tvoj priatel? bola som u lekara, mam antibiotika a uz je to vyliecene :) teraz sa bojim ze kvoli sexu sa nam obom to bude opakovat

lucynka

ahoj mrkvička... ja s tým skúsenosti mám.. áno je to herpes na pošve.. ja som to prežila 2-krát.. je to bolestivé moc... ja som newedela ísť ani na WC.. choď s tým k lekárovi.. ja som brala antibiotiká na to.. a vytierať som si to musela s takým prípravkom.... neostane ti to navždy... pomohla som ti tak v skratke.. nezávidím ti.. skoré uzdravene!

marikaa

Prosim poradte mi,momentálne sa nachadzam v zahranici,nemala som sex viac ako pol roka lebo priatel bol odcestovaný,ked sme mali sex strasne ma to bolelo to som si myslela ze je to normálne po takom case, ale teraz mam asi zapal,po pohlavnom styku ma to pali a citim take svrbenie,poradte mi co mam robit ked domov idem za 2 tyzdne a nemam ziadne lieky?A nedá sa to vydržat?dakujem za radu.

meili

Mrkvicka,jednoznacne chod ku gynekologovi. Moze to byt to, co pises. V podobnej teme tu uz radili Herpesin, no ty sa najprv uisti ci ide naozaj o to. Toto patri do ruk odbornikom. Nemas co stratit.