Alkohol....a pocit,že zomriem....

Príspevok v téme: Alkohol....a pocit,že zomriem....
still_alive

Dobrý deň,som chalan a mám 17 rokov.Prednedávnom som bol s kamarátmi na chate.Kúpil som si Vodku 40% a dal som si sľub,že ju celú nevypijem.Najprv som pil pomaly,pohoda bolo mi fajn...zrazu som si všimol,že som už vypil viac ako polovicu fľašky,ale na sľub som zabudol,pretože som už bol totálne opitý a tak som ju dorazil celú.Bol som normálne opitý a zrazu to na mňa prišlo,ziapal som,mal som nervy a keď ma to prešlo tak som padol na zem ako vrece a mal som taký hnusný pocit úzkosti,necítil som,že mi bolo zle,iba som reval ako keby mi zdochol pes,takto som ležal na zemi asi polhodinu,potom som mal pocit,že sa dusím,že neviem dýchať,tak som roztrhal gorálky,ktoré som mal na krku a nevládal som sa ani postaviť,pribehol môj kamarát a odtiahol ma dovnútra na matrac,v momente som zaspal,ani som sa pred spánkom nevyvracal.Ráno som sa zobudil,necítil som nič,iba ako keby som bol strašne ťažký.Ležal som aspoň dve hodiny na posteli a chcel som vstať,ale nezmohol som sa nato.Keď som už konečne vstal,tak som sa cítil strašne zle,bol som hrozne ťažký,ťažko sa mi dýchalo,zalievalo ma teplo a potom zima,nevládal som chodiť a tak som si ľahol do trávy a vyvracal som niečo červené (asi zvyšky gulášu).Mal som pocit,že ja sa už domov nevrátim,chcel som si sám zavolať sanítku,bál som sa,že zamdliem a kamaráti to brali zo srandy,že som iba rozbitý poriadne.Už som iba ležal a dychčal som ako pes a kamarát ma oblial dažďovou vodou z vane,ktorá bola vonku.Trochu sa mi uľavilo,vládal som sa postaviť na svoje nohy.Po takej pol hodine som sám prešiel na autobusovú zastávku,mal som pocit závratu,bolesť brucha,hlavy,výčitky svedomia,všetko v jednom a ten pocit,že asi zamdliem a zadusím sa,že prestanem dýchať a nikto mi nepomôže..proste že zomriem.Ani neviem ako som prišiel domov na autobuse.Doma som padol na gauč a bolo to ešte horšie,už som fakt nevládal ani s dychom,mama mi chcela zavolať sanítku,ale ja som len hovoril,že mi je len trochu zle.Bol som celý zelený a asi 7 hodín som grcal a potom už len také žlté som vracal asi 5 krát.Dala mi čierne uhlie,vygrcal som ho...nakoniec mi uvarila taký čaj na upokojenie žalúdka,ten som už nevyvracal...pomohol mi ten čaj.Aj keď to bolo 3,56 promile alkoholu,mohol som mať niečo ako otravu z alkoholu?Sú tieto príznaky normálne?

venuša

Následky sú normálne, po tolkej vodke, ale určite nie zdravé!!! Nabudúce keď sa idete zabávať, si kúp menšiu flašu, ak vieš že to vypiješ až do dna. Lepšiu radu ti dať neviem, nadarmo ti budem hovoriť aby si vobec nepil, je to nadarmo. Mám presne tolkoročného brata ako si ty. Menšia flaša sa lahšie dá dodržaťˇako žiadna.

andrea1234

Tak chlastat uz vies, teraz by si sa mohol naucit pouzivat google a skor, nez zacnes vypisovat dlhe prispevky, radsej si nieco najprv vyhladat a precitat. justfuckinggoogleit.com

gomez

Zase chceš, aby ťa niekto ľutoval za to, že nepochopenie niektorých súvislostí v živote riešiš alkoholom? Je to jednoduché, neslop!!!

Ivka 1

Myslím že si nádejným adeptom.Teraz zatiaľ vydržíš aj mesiac bez alkoholu ale postupne sa budeš stávať závislým viac a viac. Prvé čo ráno urobíš,pobežíš si dať panáka alebo možno budeš piť z fľašky pristavenej pri posteli.

gomez

Mal si byť hustý vtedy, a nie teraz sa tu navážať do chobotničky, keď už ti je dobre!!! Najprv machruješ že vychlemtáš celú fľašu vodky a potom keď príde na lámanie chleba ťa majú všetci ľutovať? Neviem čo máš v tej puberťáckej gebuli. Veru, mala mama naozaj na teba zavolať pohotovosť, by si videl ako sa budú k tebe správať keď zistia čo ti je! Aj by ti hneď bolo lepšie keby si vedel aká procedúra ťa čaká...

still_alive

Moja babka pije celý život (z maminej strany),zasa s otcovej strany som mal dedka,ktorý bol tiež alkoholik.A ja som to asi zdedil.Keď nepijem napr. mesiac,tak ono na mňa príde,taký pocit úzkosti,že sa musím totálne opiť,aby som nato zabudol.Keď si nevypijem,tak zase vela fajčím,alebo si hladám náhradu v iných látkach.Neviem,ale nechcem byť ožran a zostať sám.Je to začínajúci alkoholizmus?Bez alkoholu by som sa asi zbláznil,jednoducho raz za čas sa opijem ako sa len dá a potom na druhý deň,keď nemám žiadne príznaky prepáleného kotla,tak pijem zas.Akú mám šancu,že sa stanem alkoholikom?

Ivka 1

Áno najmenej 3l nealko tekutín,okrem mlieka a polievky.Keď si vypiješ aj zo
dve pivka to nevadí, horší je ten tvrdý
alkohol.

Ivka 1

Jednoznačná otrava alkoholom. Veď si mohol zomrieť. Vtedy je najlepší pohyb.
Potreboval by si však k tomu niekoho triezvého,čo by bol ochotný sa s Tebou
prechádzať, nalievať Ťa čistou vodou,aby si to čím prv zo seba dostal a potierať alpou.Dúfam,že už druhýkrát
nebudeš takto riskovať poškodenie pečene alebo smrť.

still_alive

Nemám žiadny koplex a za psychologičkou môžeš ísť akurát tak Ty.Ty si baba,tak asi nepiješ jak ja,ja som opitý min. raz za dva týždne,ale toto som zažil iba raz,tak som sa chcel opýtať,či je to v poriadnku.Rád si vypijem,šak je pri tom sranda,ale toto nebola sranda,naozaj som mal pocit,že omdliem a ťažko sa mi dýchalo,tak asi by som sa už nenadýchol,keby tam na ceste zamdliem.