Snažím sa vyzerat dobre, chlapov dlho nebavím... prečo?

Príspevok v téme: Snažím sa vyzerat dobre, chlapov dlho nebavím... prečo?
Lidindi

Mam 26 rokov 52kg som fakt štíhla snažím sa zdravo a vegetariánsky jest a dobre vyzerať. V com je problém?
Nechapem co robim zle. Napriek tomu ako vyzerám, v svojich vzťahoch chlapov nebavím. Chodim nonstop upravená, namalovana učesaná dobre vyzerám.doma si proste nikdy nedam tepláky, stale som lepšie oblečená, v spoločnosti sa snažím byt reprezentativna.. napriek tomu ma uz dvaja chlapi podvadzali a môj aktuálny so mnou nechce mat po roku a pol už ani sex, vôbec ho nepritahujem. Ked sa k nemu priblížim je podráždeny...raz sme spolu spali a v polke uz mu ani nestál. Len nie je to len u neho mam pocit ze chlapov dlho nebavim a vzdy to tak bolo. Riešim to dennodenne a neviem co s tým.
Na druhej strane mam veľmi dobru kamošku rovnako staru avšak ona tak dobrú postavu nemá. Musi mat minimálne o 25kg viac, ma väčšie brucho celá je väčšia jednoducho, nemaluje sa, často chodí učesaná ledabolo, dojdem k nej a ona si da kludne aj leginy a nerieši ze postavu na to nemá ...viem ze cvičí lebo minule som si vsimla ze má strašne pevný zadok zatiaľ co.ja ho pri svojej postave mam traslavy. Ale proste ma nadváhu. Ona vsak nikdy nemala núdzu o chlapov. Ma vztah a vidim ako neskutočne toho chlapa priťahuje. Je z nej hotový. Aj som sa snažila jej popýtať co a ako sex... hovorila ze úžasné....viem ze neklame je vidno ze celá horí šťastím, cítim ako to.medzi nimi iskrí aj ked su dlhšie spolu...co robim zle? Moze to byt tým ze ona skor rieši take mne nic nehovoriace témy, je skor taká praktická, pride mi veľmi mudra ..no ja riešim skor módu make up krasu? Ved co sa tyka postavy som o niekoľko krokov pred ňou? Nechápem to už. Ja ju mam rada velmi...len som uviedla takyto priklad aby som ukazala ten rozdiel.

samithia

asi to nie je potom vo vyzore ale v spravani. skus si vstupit do svedomia a skus prist na to, co nerobis spravne a skus to zmenit. nie kazdy chlap si potrpi iba na vyzore!

pp

Vzhlad je malo. Na chvilu zaujme ale ked si prazdna ako slovenska penazenka pred výplatou, tak chlap hodi spiatocku. Poradim ti. Udrzuj sa nadalej, bud upravena a najdi si koníčka. Cokolvek co ti bude vyhovovat, ci je to tanec alebo pletenie salov pre deti z detských domovov. Bud zaujmava niecim nielen vzhľadom. Nauc sa robit dobre drinky, exotické špeciality, cestuj, chod na vystavu. Proste netrav cas len na kave a v obchodoch. Posuvaj sa. Pomahaj druhym. Zi a nebud mrena. A rob co ta bavi. Ak ta bavi moda, tak kresli vysivaj. Bud kreativna. S budes aj zaujmava nielen pekná. A kup si teplaky. V com chodis po dome, v kostyme?

analyzator

Lidindi...Bude to tým, že chlap vidí na žene na prvý pohľad len sexuálny objekt. Ak by došlo zo vzrušenia k sexu, bolo by to preňho pekné. Musí to byť hneď. Ak tú ženu spoznáš, správanie zatieni krásu aj chuť na sex. Vtáka poznáš po perí a človeka po reči. V tomto hľadaj príčinu.
Znalec4 ...je to hlúposť. Zamilovanosť je len problém zamilovaného. v jeho hlave. Objekt zamilovanosti s tým nemá nič spoločné. Za to môže Tvoj vývoj a sociálne prostredie v ktorom si vyrastal. Zamilovanosť príde ako zázrak akože s ničoho, ale môže za to podprahový stav a neuvedomenie si veľkého emočného zážitku, ktorý vyplaví kopu adrenalínu spolu s dopamínom, čo je látka nachádzajúca sa v každej droge. Spôsobí blaženosť a eufóriu.
Preto sa človek môže zamilovať do hlupáka, vraha a dokonca do mŕtveho. Potom nasledujú ďalšie štádiá a ho dostať z hlavy. Celá zamilovanosť trvá zlomok sekundy. Horšie na zamilovanosti je úprava mozgových centier. Strata hanby, rozhodovania, vytvorenie si pozitívneho obrazu o danej osobe.
Laura56...dobre poznáš smrad chlapov. Tvoje sebavedomie nemá chybu. Musím uznať. Občas sa pri vzrušení stane, že sa chlap uchýli k orálnemu sexu. Môže odspodu hore, nosom k pupku.
Alebo opačne. V jednom prípade má dve smradľavé diery pod bradou v druhom pod nosom. Nie je to jedno. Preto sa hovorí, že vyzerá ako kráľovná ale s pikči jej smrdí ako cigánke. Ak chceš vedieť ako smrdíš, musíš sa zohnúť nad vlastné ho*no.

Cbii

Ono výzor bohužial väčšinou až taku rolu nezohrava...možno sa spolu po čase s tymi chlapmi nemáte očom baviť...ale divne je natom to ako niekoho môže priťahovať človek s výraznou nadvahou...toto nepochopím

Znalec4

Kazdy clovek ma 3 elementy - povahu, inteligenciu a vyzor. Na to, aby sa clovek do ineho zamiloval, musia sa mu 2 z tychto 3 elementov pacit. Cize porozmyslaj o sebe...

Omen

Lidindi, takých žien, čo si o sebe myslia, že sú krásavice, je kopec. Aj na tomto fóre. Možno si hľadáš medzi mužmi, ktorí nemajú dobrý zrak?! A možno sú medzi nimi takí, ktorí ho majú až príliš dobrý a vidia až do tvojho vnútra?! Ktovie...

mirec411

Lidindi, tento príspevok mi pripadá dosť syntetický - teda iba vymyslený na rozprúdenie debaty, ale aj tak napíšem...
Nech tvoj príbeh číta ktokoľvek, nikto sa o tebe nedozvie nič. Len toľko, že si štíhla, vždy upravená a aj tak mužmi stále opúšťaná. Lenže to nie je nič o tebe ako o človeku. Je to len opis tela, ktoré akoby nemalo povahu, ani city a ktoré vie len stroho vyhodnotiť nejaké technické údaje.
Ja tvrdím, že každý človek najlepšie pozná sám seba. Ak ale o sebe nič nepíšeš, tak asi len z toho dôvodu, že nechceš. Nechceš povedať dôvod, prečo ťa muži opúšťajú, nepovedala si o sebe nič..., a to všetko musí mať nejaký dôvod. Nie je predsa možné, aby ti ani jeden nepovedal nič z toho, čo mu na tebe vadí. Každému niečo vadilo (inak by neodišli) a posledný z nich už nechce mať s tebou ani sex. Mnohí vieme, že sex v dlhodobejšom vzťahu je do veľkej miery závislý aj na sympatii k osobnosti. Aká je tá tvoja osobnosť? Je zameraná len do seba a svojej krásy? Očakávaš automatické porozumenie len preto, že si krásna a upravená a pekná a štíhla a ...?
Možno si naozaj pekná a že práve to pritiahne mužov k tebe..., ale zároveň si možno takou povahou, od ktorej každý radšej rýchlo utečie. Ak by to bolo inak - teda tak, že si aj dobrá, milá, láskavá, rozumná, citlivá a veselá povaha, tak by muži od teba neodchádzali, lebo by ich po rozchode s tebou zatvárali do nejakého ústavu pre obzvlášť chorých.
Ono je to tak, že sa nájde aj prípad pekného a naozaj dobrého dievčaťa, ktoré muž opustí (zväčša nejaký prelietavý Casanova). Ale ty si neustále opúšťaná, a to nie je žiadna náhoda. Musí to mať svoju príčinu...
Stavil by som sa, že ty sama vieš, AKÁ príčina to je a že poznáš aj pravý dôvod toho, prečo ťa muži opúšťajú.
Zatiaľ si nereagovala ani na jeden príspevok... a aj to o niečom svedčí.