Agresivita

Príspevok v téme: Agresivita
Nicimatopomoccc

dobrý deň ide o to že môj priateľ je veľmi mili ale má nejaké divne zmeny nálad a záchvaty agresie proste z ničoho nič sa zmení... ja som sa to snažila akceptovat ale dnes už som stratila nervy. Napisal mi že nech idem do p*** a nech už mu nikdy nepíšem. A potom o hodinu mi napísal že ho to veľmi mrzí a že to chce napraviť a že to nemyslel vážne. Ja neviem či mu to mám odpustiť pretože to sa nemá hovoriť dievčatám a pritom som mu nič neurobila iba vybuchol som z toho už fakt na dne pretože nechcem o jeho prísť ale zase je toho už moc

Pag

Na alkohol si treba dávať pozor, lebo ten vedie po nejakom čase k agresivite najmä, ak sa požíva nekvalitný alkohol, veľa som o tom čítal v odpornej literatúre a takisto som o tom dokonca aj veľa počul, ale najmä čítal. Dokonca sa raz stalo, že jeden mladý pán v podguráženom stave takto dohrýzol susedovho psa / pittbulla a ten pošiel, pošiel hore fujarou, ale ešte predtým doň, ondoň a deti sú potom ondoňčatká? hádzal kvetináče s muškátmi (chúdence). Všetko naj k MDŽ, aby som nezabudol.

Pag

Také povrchné a lacné reči o tom, že odpustiť a neodpustiť sú pre mňa bullshit. Ono, ide o celý kontext toho, ako to povedal, ako si sa pri tom cítila, či to bola alebo nebola urážka takpovediac na smrť, čo z neho išlo, že ťa takto verbálne inzultoval, či nebol v podnapitom stave a prečo do teba sotil, prečo vlastne do teba sotil?, pardón, nesotil do teba, to si vo svojej téme neuviedla. Tam si Divočina? Nechce sa mi ísť k tebe do izby, tak napíš to tu, že čo bude na tú tretiu večeru? Len dúfam, že to nebudú zase nalečníky (zem.placky) (pozdravujem pána MuDr. N.) alebo obzerance s makom, pardón, neviem ako ďalej, vypadol mi text. Môžem tú pieseň len tak dohmkať? hm, hm, hm, hhm, helóu, helóu, helóu, helóu (tam ste?):-)

petroneta

jednorazovo sa dá odpustiť, ale keď sa to deje alebo niečo podobné viackrát, tak sa predsa nebudeš zahadzovať s človekom, ktorý to nemá v hlave v poriadku alebo si Ťa neváži. Potom ho chytiť za slovo a v živote sa mu neozvať.

Wtf

Asi ma krami nervak jeden.
Nie, nemas mu to odpustit, lebo si vo svojom chorom mozgu spoji, ze ked mu to odpustas ti to nevadi a moze sa k tebe takto veselo spravat. Nech ide on do pizze a nauci sa chovat.

Antistres

Asi mu kolíšu chemické reakcie v organizme až tak silno.
Napr. to môže byť magnezium alebo železo.

Príčin môže byť aj 10, vrátane psychopatickej povahy
alebo zlá funkcia pečene.