Test otcovstva

Príspevok v téme: Test otcovstva
Ciernaovca

Dobrý deň,chcem sa s vami podeliť s mojou dilemou a prečítať si aj vaše názory na ňu. Ide o to,že celý život rozmýšlam nad tým či je môj otec naozaj môj biologický otec,kedže sa od neho aj dosť odlišujem a asi aj od zbytku rodiny. Rozhodol som sa,že dám spraviť dna test otcovstva,aby sme sa dozvedeli ako to naozaj je,lebo pár krát ma aj zaprel síce možno len tak zo srandy,ale aj pred jeho kamarátmi sa ma raz spýtal,že po kom to ja vlastne som. Tak som to dnes oznámil matke. No ona na to povedala,že nech do toho nerýpem,lebo buď sú obidvaja fakt moji rodičia,alebo ma počala nepríčetná a nepametá si to alebo ma vymenili v pôrodnici a že keď sa potvrdí,že nieje môj otec,tak budem vydedený a budem musieť dať spraviť aj dna test materstva,aby sme zistili či ma fakt vymenili v pôrodnici. Možnosť,že som adoptovaný som snimi už preberal a obidvaja to popierajú,tak pochybujem,že by som sa to už nedozvedel. Čo by ste spravili na mojom mieste ? Vynárajú sa mi ohladom tejto témy samé otázniky..... že kto som ? Som adoptovaný ? Ak nie, je môj otec aj môj biologický otec ? Alebo ma fakt vymenili v pôrodnici ? Na tieto otázky by mi mohli odpovedať práve tieto testy dna,ale mám ich vôbec dať spraviť? Čo ak to prinesie nepokoj do rodiny a budem vydedený ... alebo sa konečne dozviem pravdu a nebudem musieť už nad tým nikdy viac ani rozmýšlať ...

dalsi

Sprav to, ale tajne, ak sa da, lebo ak su to tvoji rodicia, bolo by to asi trochu neprijemne, trapne, ze si pochyboval.

ahjaj

logika, máš pravdu, chcela by som, a zároveň by som sa toho bála, najmä s ohľadom na to, keby si to ľudia, ktorých považujem za rodičov, veď ma vychovali, nechcú.
Ale možno by som po celý čas dúfala v to, že sa potvrdí, že som ich dieťa, ak by išlo o to, že ma zamenili v pôrodnici, cítila by som sa strašne a veľmi by ma zaujímalo, či ku mne rodičia zaujmú iný postoj. A vydedenie? Za čo? Za čo ja ani nemôžem? Veľmi, veľmi divné.

LogikaNepusti

Ahjaj ty by si nechcela poznat tvojich pravych rodicov? Alebo dovod preco ta opustili ci iny dovod? Mozno smrt alebo tak.. ani nevieme ako chalan vychadza s tymito rodicmi, mozno ani nie moc dobre a ak by mal sancu spoznat svojich pravych rodicov a pricinu toho vsetkeho, moznp by bol stastnejsi. Clovek chce predsa zit v pravde.

ahjaj

ja tu kladiem otázku: kto je rodič? Ten, kto dieťa porodí, alebo ten kto ho vychováva a živí a stará sa oň, keď je choré? Z tohoto dôvodu považujem test DNA za zapodievanie sa tým, čo je zbytočné komplikovanie si života. Ak Ťa zamenili v pôrodnici, preto už Tvoji rodičia prestali byť Tvojími rodičmi? Inak, to máte divný vzťah, že keby sa dačo zistilo, budeš vydedený.... nejak divné vzťahy to v tej rodine máte... aj mamin postoj je trochu divný.

clooo

Určite absolvujte testy. Ženy sú zákerné, nemajú problém nechať muža žiť v nevedomosti a nechať ho starať sa o cudzie decko mysliac si, že je to jeho vlastné, hlavne že ma peniaze a plní úlohu bankomatu. Nemáš nad čím rozmýšľať.

LogikaNepusti

Ja by som do toho urcite sla. ,,Tvoji rodicia" urcite nieco taja, podla ich reakcie. Keby boli skutoční, tak by ti povedali ze kludne si ten test sprav, ocividne s tym maju problem. Mozno ani tvoj otef nevie s kym ta tvoja matka mala. Takze urcite do toho chod, bude to pre teba ulavou zistit.