Dobry večer, môže mi niekto poradit ako sa da vyliečit, alebo ako sa lieči diagnoza; EDEM. Zistili to mojmu dietatu, stale ho bolí noha. Vyskúšali sme všeličo možné. A stále nič, bolí a bolí...Dakujem za každú radu.
EDEM
Antiloopa ja nevypisujem len na forum. Po lekaroch chodime uz 1,5 roka. Presli sme pol Slovenska za lekarmi.. A mnoho lekarov. Zabrali jedny lieky aj to na mesiac. Preto som chcela vediet, ci nema niekto podobny problem a co mu pomohlo.
Urciite zajst ku druhemu ortopedovi, aj s vysetrenim z magnetickej rezonancie,pripad, ktory sme s opuchom kolena zazili vo vzdialenejsej rodine, ani nemam odvahu napisat, len Vam prajem, aby to nebolo nic vazne a vsetko dobre dopadlo
V prvom rade si žiadnu oficiálnu diagnózu nenapísala. edém nie je diagnóza, ale príznak. Obráť sa na lekárov, tu ti nikto nepomôže, lebo nik nie je veštec. Lekár si musí pozrieť výsledky všetkých vyšetrení. Keď nepomôže jeden lekár, nájdi si iného. A v prvom rade musíš u lekára aj otvoriť ústa, nie vypisovať na fórum, kde nik nepozná problém tvojho decka.
Prosiiiiim, nikto tu nieje s takym problemom, co by mi poradil ??????
Nohy ho bolia vyše 1,5 roka. Najprv to bolo, že rastie.... Ale je hrozne, ako sa dieta trapi, že sa nevladze postavit poobede na nohu ??? Asi pred dvoma mesiacmi bol syn na magnetickej. Tam mu zistili ten opuch.Takmer uplne vylučil sladkosti, sladke vody (pije gemerku) A do jedalnička zaradil vela tvarohu. Bral lieky, ktore mu mesiac pomohli a opat je naspat v bolestiach. Nevie niekto poradit s touto diagnozou, čo robil pri takejto diagnoze, alebo ake lieky bral???? Dá sa to vyliecit ???
V prvom rade treba zistiť PRÍČINU opuchu a zápalu, ktorým sa opuch prejavuje. Nepíšeš nič konkrétne. A hlavne musíš sa pýtať lekára, ktorý problém lieči. Tu nik nemá vešteckú guľu.
Ano je to opuch, ale ako sa dá proti tomu bojovat ???
edém nie je žiadna diagnóza, edém znamená opuch.