Láska na diaľku a stretnutie

Príspevok v téme: Láska na diaľku a stretnutie
Anonym22

Dobrý deň, chcem váš názor na moju aktuálnu situáciu. Pred mesiacom som sa zozamila s jedným chalanom...skvelo si rozumieme, píšeme si cely deň naozaj od rana do večera aj spolu voláme...len jeden problém je, že je až z Čiech. (360km) Najprv sme začínali ako kamaráti ale dnes už vieme že je medzi nami niečo viac. Obaja sme tomu neverili že sa človek dokáže zamilovať cez internet ale NAOZAJ sa tak stalo. O mesiac aj pól sa mame stretnúť... na jednej strane sa veľmi teším že ho uvidím ale na druhej sa hrozne hanbím a ešte jedna vec. Mne vzťah na diaľku až tak neprekáža ale jemu to dosť vadí...vadí mu že má nebude mať pri sebe a že má nechce vydávať iba jeden krát za dva mesiace...ale viem že má lubi len sme z toho smutný pretože sa mame fakt radi ale kilometre nám nedovoľujú byt spolu.. preto sa aj bojime že ak medzi nami preskočí v reálnom živote iskra a príde lúčenie tak to nezvaladneme. Každý deň nad tým premýšľam a je mi z toho smutno....Vyšiel niekomu už vzťah na diaľku? Ja poznám prípady kedy boli partneri od seba aj 1000 kilometrov a dnes žijú spolu a majú aj deti a podobne

MonikaMonika

Vztah na dialku cloveka nauci ocenit a vazit si kazdy moment straveny spolu co si v dennych vztahoch ludia nevazia natolko, a vzdialenost nas uci velkej trpezlivosti..
vztahy na dialku su tazke ale zaroven krasne

MonikaMonika

Da sa to, vyzaduje si to ale velmi silne osobnosti.
Zila som vo vztahu na dialku 3 roky. Bolo to krasne obdobie a vztah bol na pevnejsich zakladoch ako bezny vztah ktory som mala predtym a bola som s tym clovekom denne.
delila nas vzdialenost 750km. Vidavali sme sa kazde dva mesiace na predlzeny vikend a cca 4-5x v roku na tyzden.
Vzdialenost nas nerozdelila.....

anlabela

Fuuuha, vztah na dialku je dost komplikovany ale mnohym vysiel a preto musis dufat v to, ze to bude fajn. No uvidis po prvom stretnuti. Este nevies, ci sa budete navzajom pritahovat a ci vam to bude aj klapat.

petroneta

vo vzťahu na diaľku treba robiť kompromisy. Stretnúť sa na polceste v neutrálnom prostredí a stráviť spoločný čas tam a podobne, neskôr zmeniť zamestnanie a pod. aby sa jeden k druhému nasťahovali.

michallinca1

Este by som uplne netvrdila, ze to bude vsetko ok. Uvidis, stretnete sa a potom mozte riesit, ci budete pokracovat vo vztahu na dialku. Vela krat sa ludia uz zalubia cez internet a ked sa jednoducho stretnu, tak to nie je ono. Takze najprv sa stretnite a potom budete riesit ze co dalej.

Dienda

Dá sa to ale neviem je to ťažké, hlavne ak potom budete spolu každý deň, nebodaj by ste začali spolu žiť. Môžete byť z toho dosť sklamaný. Lebo vzťah s človek s ktorým žiješ je úplne o niečom inom ako keď sa vidíte raz za čas

Mino33

Vztah na dialku sa dá...ale je to dohode dvoch ludi aby mal aj buducnosť. Ciže raz by ste museli uvažovať, že jeden alebo druhý sa musi raz presťahovať. Ja som mal 3 roky priateľku bola odo mňa cez 200km. Navštivoval som ju skoro každý vikend.. Pár krat aj ona prišla za mňou. Išlo do dosť do peňazí ale neriešil som to...Ani raz som od nej nič nechcel... Veľmi sme sa ľubili ,ale dialka nás nerozdelila..Teda nebola to hlavná príčina.