Zapachajuci vytok po porode

Príspevok v téme: Zapachajuci vytok po porode
cerstvarodicka

Pred necelymi dvoma mesiacmi som porodila prvu dceru a uz niekolko tyzdnov mam divne zapachajuci krvavy vytok. Raz je krvavy a inokedy zltozeleny a odorne pachne. Gynekolog povedal ze je to bezne po porode a vyter z vaginy bol ok podla jeho slov. Akurat mi kazal brat probiotika a nejest sladkosti. Ultrazvuk je toz v poriadku.
Neviem vsak ci sa lekar nemyli a neodflakuke svoju pracu lebo mne sa to nezda okej. Naozaj je to bezne po porode takyto zapachajuci vytok?

cerstvarodicka

Tampony mi lekar neodporucal, zapal vylucil. Vyter ani ultrazvuk to nepotvrdil.
Dnes sme sa boli s malou prejst.

moommona

Ja som mala zapáchajúci výtok po pôrode, ale ešte hneď v nemocnici. Do toho aj teploty a bol z toho zápal maternice.

ahjaj

Ty to cítiš viac, a človek je na seba háklivejší, myslí si, je, ako to musí byť cítiť, ale vonku to určite nebude cítiť, takže ak je pekné počasie, choď s bábätkom na prechádzku, aj postava sa Ti za tie prechádzky poďakuje, aj zdravie. Dva mesiace po pôrode by si tampón kľudne mohla použiť, aj keď je vložka zdravšia. Malú dojčíš?

cerstvarodicka

Hygienu sa snazim dodrziavat, bidet nemame zial, vlozky menim casto lebo to miestami zo mna doslova tecie a aj maloco chodievam von lebo mi je to neprijemne.
Len mi vadi ren zapach zdola lebo niekedy to dost citit a ked sedim vedla manzela.tak mi je rrapne lebo mam pocit ze to cito zo mna tiez alebo ked lezime v posteli.
Bola by som rada pouzivala tampony ale nemozem kedze som rodila len nedavno.

ahjaj

často, veľmi často meniť vložky, ono sa hojí tá sliznica maternice, z toho to je, a tiež zvýšené nároky na hygienu: čistá voda, bez mydla. Ak máte, používaj bidet, často sa umývať, ja som si ho nevedela po pôrode vynachváliť.