Make up čo nezvýrazňuje vrásky

Príspevok v téme: Make up čo nezvýrazňuje vrásky
Mandolienka

Prosím vás, poradíte mi taký make up?? Ja som už bezradná. Vždy keď si nanesiem krém, vravím si akú mám krásnu tvár bez vrások. Jasné, že v 29 rokoch dáke jemnučké mám. Ale sú naozaj jemnučké. Ale ako náhle si dám make up, vrásky, najma okolo úst sa mi zvýraznia strašne. Nemôžem chodumiť bez make upu, lebo mám sklon k červenaniu pleti. Zafúka vietor a ja som ako Marfuša. Zasvieti slnko a ja horím. Nemám žiaden problém s pleťou, toto je prirodzené pre mňa. A maskujem to make upom, len tie vrásky....ako sa toho zbaviť? Aký make up mi odporúčite?

Vierunka

Mne sa velakrat stalo že make UP zo vzoriek bol lepkavý ale orginal balenie bolo super ..urcite by som neposudzovala nejaky vyrobok zo vzoriek, ktore su aj ktovieako staré.Ja na ANNEMARIE nedám dopustiť a nikdy som nemala pocit ze by bol make up lepkavý a to pouzivam aj anti aging aj moisturizing.Niekedy aj BB cream.Mam od nich aj maskaru a krem a lepsie som nemala.Neplanujem menit urcite

Micka15

Ja som používala kedysi make up, ale akosi som prirodzene prešla na BB cream od Loreal , ktorý obsahuje "inteligentné" pigmentové kapsule, ktoré sa prispôsobia odtieňu pleti a odvtedy som make up úplne vysadila. A vlastne zabudla naň...Tiež veľmi pekne zjednotí tón pleti, zakryje nedokonalosti a rozžiari ju. Pleť vyzerá krásne sviežo. Mal by postačovať aj na tvore prípadné začervenanie pleti, ktorého sa obávaš. Okolo úst by som doporučila pred nanesením nejaký ľahký olejček. Ja používam sedmokráskový pleťový olejový elixír od Manufaktura. Regeneruje a vyživí dokonale pleť. Nezanecháva mastný film. Toho sa nemusíš báť...Alebo nejaký prípadný iný ľahký olejček...A na záver niekedy zľahka prepudrujem...:) Ty si písala, že nepoužívaš, ale na nos a čelo niekedy príde vhod. Okoliu úst sa môžeš vyhnúť. Verím, že nájdeš, to svoje...

Angelika3

Tak skús zmeniť make up za nejaký hydratačný, napr. Rimmel má taký- sklenená nádobka s modrým vrchnáčikom, pravdepodobne tvoj make up ti dosť vysušuje pleť, preto sa vrásky zvýraznia.

Mandolienka

Dakujem za nazor a radu. Tie vrasky sa mi zvyraznuju len v okoli ust, puder vobec nepouzivam. Vody pijem aj tri litre, plet je fakt pekna, ale ako nahle dam make up, zostarnem. Takze si myslim, ze cely moj problem spociva v zlom make upe, ale uz neviem aky otestovat. A tie anti-age nechcem ani vidiet

Dnbvy

Kedysi som este citala ze na vraskove miesta nedavat puder lebo to zvyrazni este viac. Ale toto sa mi neosvedcilo no skus vyskusat

Dnbvy

Podla mna je velmi dolezite aku bazu pouzijes. Aby dobre vyhladila. Co sa tyka make upu investuj do drahsej znacky. Ale hlavne vela vody pi to je proste zaklad. Alebo by som este odporucila na tie vraskove miesta pouzit co minimalne make upu.

Mandolienka

Juuuj a make upy zrovna tejto znacky som skusala. Netvrdim, ze konkretne tie, ktore su tam zobrazene v tvojom odkaze, ale boli urcite od AMB a boli tri druhy. Kupila som vzorky a boli strasne...lepkave, nedali sa poriadne rozotierat. A to som skusala s roznymi kremami, s roznymi podkladovymi bazami...nie nie, tuto znacku nie.

Mandolienka

Dakujem ti za radu a tip :) Ja by som vsak nerada pouzivala cokolvek s anti-age efektom...lebo som citala, ze ked to raz zacnes pouzivat, tak treba uz stale, lebo si plet na to navykne. A najma, ze budem pouzivat taketo vyrobky, som si predstavovala az vo vyssom veku. V kazdom pripade, dakujem :)

Janina333

Ja by som jednoznačne skúsila Make-UP s anti aging efektom(.To normalne dava pleti taky nadych ze tie vrasky sa zjemnia a hydratuju plet takym sposobom ze plet sa nadvihne a prepadlinky(vrasky) vytlačí..Ja používam najmä jednu značku.Najprv som nakupovala na Naruesus ale prešla som k inemu e-shopu koli zľavám.Pozri sem na anti aging make upy...za par dni to mas doma www.bioskin.sk