Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

skleroza multiplex..genetici a lekari!

tina78

evinah :-) ty sa nikdy nevzdavas :-))) tvoje produkty si ponukala aj mne.. no skoda, ze su take drahe a zbytocne, nakonec som si kupovala aloe ktore ponukas ty za strasnu sumu od RNG v dobrej kvalite za podstatne nizsiu, viem ze zdravie sa peniazmi neda vyvazit, ale chory clovek vacsinou peniaze ani nema bo tento stat mu nic neda zadarmo.. pekny den

evinah

Martin82,žiadna chemická liečba ani nebola zahájená,manžel užíva čiste prírodné produkty a to Aloe vera a ďalšie produkty ako včelie produkty,ktoré obsahujú množstvo B vitamínu a enzímy,nenasýtené mastné kyseliny,silný antioxidant a minerály.Ak chceš vedieť viac,napíš na súkromný meil.Po troch rokoch nepribudlo žiadne zápalové ložisko na mozgu.

jaja-jaja

ja mám tiež v svojej blízkosti mladého človeka, ktorý už dva roky užíva na túto diagnózu doplnky výživy a žiadne chemické lieky, ani interferóny si nepichá hoci mu boli schválené. Po 1/2 roku užívania cítil zlepšenie a jeho stav dá sa povedať je v pohode.

martin82

Ivka 1 a evinah, viete mi pls napisat co presne beru z tych prirodnych produktov? Pichaju si aj intreferony resp, Copaxone?

Ivka 1

Evka som rada, ze nas je viac co maju s prirodnymi produktami dobre skusenosti.
Dufam, ze sa rady spokojnych budu dalej rozsirovat a ludia nebudu zomierat na toto zakerne ochorenie. Prajem Tebe aj
manzelovi hodne zdravia!

evinah

Ahoj Ivka,v prvom momente som si myslela,že píšeš o mojom manželovi.Tiež ho postavili na nohy prírodné produkty pri SM,nedáme na ne dopustiť,pretože vlastná skúsenosť nás presvedčila o sile prírodných produktoch.Žije momentákne plnohodnotný život,čo sme pred troma rokmi nemohli povedať.

Ivka 1

Vies Martin trosku som z toho bola smutna ale ok,beriem. Nic v zlom.
Mam znameho,ktoremu diagnostikovali SM a navyse ho este aj kvoli castym marodkam najprv zbavili funkcie veduceho a nakoniec ho doslova vystvali
zo zamestnania. Nezamestnany a chory,nohy tahal ledva za sebou,hrozilo
mu,ze skonci na voziku. Bolo mi ho strasne luto a tak som mu poradila prirodne produkty. Najprv nechcel ani len pocut a po nejakom case prisiel sam
za mnou a informoval sa.Rozhodol sa ich
vyskusat s tym,ze ak mu nepomozu,nahadze mi ich pred dvere. To bolo pred tromi rokmi a dnes keby som ho
nepoznala, tak ani neuverim,ze jeho stav bol predtym tak vazny. V lete bol na dovolenke na horach a robil tam nenarocne tury. Co je podstatne,zlepsila sa jeho kvalita zivota a uziva si ho opat plnymi duskami. Takze ani Ty nezufaj, uvidis bude lepsie. Drzim palce !!

martin82

Ivka 1, prepac, vyznelo to arogantne ale nemyslel som to tak. Ja len tvrdim, SMka nie je jedna choroba. SMka je diagnostikovana podla likvora a aj podla splnajuceho MR a este dalsich vysetreni a ak je to podla kriteria vsade pozitivne, tak hold smola, je to SMka a tym sa to konci. Ale ak ma clovek slpnajuce MRko a likvor cisty, alebo likvor zapalovy az hroza a MRko splna kriteria SM a nenajdu bakteriu nebo virus, tak je to tiez pomenovane ako SMka, samozrejme ak to postupuje v case. Jednoducho, to nie je jedna choroba, ale viac chorob i ked je to nazyvane len ako SM. Ak existuje autoimunitna SMka (ze leukocytom naozaj hrabe)tak takuto formu urcite nemaju vsetci diagnostikovany SMkari. Ja neviem co zo sebou a urcite tu nechcem nikoho poucovat...

[zruseny12]

martin,ja si myslim,ze ju nemam,ale mam plno tychto symptomov,ale ja mam problem z travenim,crevami atd.takze ja si myslim,ze to skor bude od toho,tie symptom.
A beriem doplnky,enzymy atd.ktore mi velmi pomahaju.
Bola som aj na svalove testy,ale boli v poriadku,ale na vysetrenie SM,som ani nebola,lebo mi to nejak ani nechyba.

Ivka 1

Martin ved prave preto, ze priznaky sa mozu tykat viacerych chorob, neda sa na
100 % podla nich potvrdit ale ani vylucit SM. Samozrejme su potrebne odborne vysetrenia. Napis priznaky , podla ktorych sa da urcit SM na
100 %. Velmi rada sa poucim.