Únava po práci

Príspevok v téme: Únava po práci
Taka12345

Kde ludia beru energiu?Robila som v zahranicì, ked som prisla z prace, bolo asi 16,00.Prve co som urobila je ze som nieco zjedla a potom si sla lahnút.Zobudila som sa pred osmou, ked tak do obchodu , prichystat sa do prace, sprcha a znova spat.Také dni.Priatel ale prisiel z práce a vobec teda nebol unavený, hned niekde siel, nieco robil.A siel spat castokrat az o pol noci.Rano bol sofer, v robote pohodicka.Kde bral energiu?Ja zase v praci uplne vypatlana, unavena.Islo o chorobu, alebo je mozne ze mi bral energiu priatel?Chcem sa opýtat kto robi nejak manuálne ci ste po praci unaveny ci idete spat alebo nie.Neviem si predstavit ze mam deti.Ako by som to dala vobec.

ahjaj

V ľudskej lebke, ak si žena, máš 1400 gramov organik, ktorý potrebuje vypnutie a relax a tvrdí, že máš celých 58 kilogramov unavených a zvyšok organizmu mu ako babka bez vôle pri taka, lebo ten organikus je šéfom.
Teraz si odo mňa dostala informáciu, že 56, 6 kilogramov tela unavených nemáš, a ten 1400 gramov organ si rovnako ako pri spánku, dokonca omnoho viac oddýchne pri športe, a ty budeš po ňom (ak to zas neprezenies) plná energie. Mam to overené, že to tak je a funguje. Nedovolí, aby sa 1400 gramov dačo rozhodovalo v mene celého tela.