Ahojte kocky, aky pouzivate make up? Mam problematicku plet, ktora sa rychlo masti, aspon niektore make upy mi doslova zlezu z tvare, niektore pre zmenu vysusuju plet. Pouzivala som la roche posay toleriane, ten mal fajn krytie, ale po case mi zliezol z nosa a podobne. Teraz pouzivam estee lauder - double wear, ktory ma slabsie krytie, ale zas perfektne drzi. Akurat, ze mam pocit, ze mi vysusuje lica. Neviem uz aky make up si mam kupit, mam ich tolko odskusanych a vela z nich mi stoji na policke, lebo mi absolutne nesadli. Hlavne nech ma aspon stredne krytie, nech je nekomedogenny a nech nevysusuje. Dakujem za skusenosti, reklamu neprosim. :)
Make up pre problematicku plet
Napis nam mail na info@bioskin.sk
A je mozne vyskusat najskor vzorku?
Ahoj.Ja ti sem natvrdo napíšem reklamu lebo za účinkom nášho produktu si stojím.Ono nepojde priamo až tak o make UP ale o to čo dáš pod make UP..naše zákazníčky si nesmierne vychvaľujú SKIN AND PORE BALANCER od značky ANNEMARIE BÖRLIND.Má to účinok že stiahne pory a zredukuje na nejaký čas mazotok..účinok je okamžitý a po dlhsom používaní je zretelne trvale stiahnutie porov a ovela menej mastná pleť.Skús ak si na instagrame nájsť MAKE UP artist Michaela Rajnova..ta ho pouziva a popytaj sa :). ak tak tu :
www.bioskin.sk