Nie som si s nikým blízky

Príspevok v téme: Nie som si s nikým blízky
Bartzabel

žiadny blízky kamaráti, ešte som nemal frajerku (asi ani mať nebudem) a s rodinou si tiež nie som blízky. Moji rodičia sa o mňa nikdy nijak moc nezaújimali. Nikam so mnou nechodili vždy si riešili svoje (nakoniec sa rozviedli) a ja som bol vždy zavretý v izbe. Mám pocit že ma to dosť poznačilo spôsobom že neviem moc komunikovať s ľuďmi a niekedy sa cítim smutný a "nemilovaný" akoby zavrhnutý svetom. Nemám ani chuť vychádzať s domu. Najradšej by som bol zatvorený vo vnútri a schovaný v tajnosti žil skrytý pred svetom. Nikdy som neprežil
teenegerskú lásku ani nič podobné a bojím sa že nikdy nebudem schopný si nájsť nejaké dievča. Proste sa necítim dostatočne dobrý.

Ananaska

Ja mam 25 rokov a tiež nemam žiadny extra spoločenský život. Nemam priateľa, asi 4 celkom dobre kamošky s ktorými idem občas von, žiadne bary, diskoteky, chaty, flakanie po nociach...som ticha, malo komunikatívna, odvaha a sebavedomie na bode mrazu..ako stvorená do dnešného sveta..
No doma a pri ľudoch ktorých poznám som úplne iná...snažim sa venovať sa tomu čo ma bavi, trávim čas s mamkou, s ktorou sme v podstate kamošky, no napriek tomu si ju vážim, s bratom tiež dobre vychádzam, aj ked je to niekedy ťažke...
Občas si pripadám divne a rozmyšľam či tu len nezaberám miesto niekomu normálnemu, no neskôr sa nad tým zamyslím a uvedomim si, že som jedinečná a som len taká aká SOM..zmysel mojho života, je travit čas s ľudmi, bez ktorých si neviem predstavit život, všetky tie veci, ktoré ma tešia...zvierata, kvety, prechadzky v prirode, bylinky a knihy..tým, že sa neflakam som nemyslela to, že je to spravne, no je jasne, že prave takí ľudia sa vedia presadit...
Veľa robi povaha, moj brat je na tom podobne, takže asi to bude aj v génoch ;)

ttaa

1.venuj sa sebe
2. ver, že existuje kopa introvertov, preto je skvely internet kvoli tomu, ze na nich mozes narazit, ja som takto spoznala priatela a je nam super
3. ver tomu, ja mam tiez uplne na H rodičov oboch, surodenci detto, len zvady kvoli peniazom a ohovaracky. Baby akoze kamosky skodoradostne a zavidiace. Jedine s mojou polovičkou si rozumiem, jedine on ma bere taku aka som, jedine on ma chape, nesudi, nesnazi sa ma menit, nesnazi sa hladat chyby, netesi sa z mojich smutkov. Ale je starši o 25r. Zalezi na tom? S rovesnikmi som uz bola a vzdy to boli teliatka ktorym som nič nemohla povedat, lebo by ani 1/10 z toho nepochopili. Nehladaj si nikoho z dokonalej rodiny, v zivote ta nepochopi. Len človek a teda žena s podobnym osudom ako mas ty.

dobreuz

Ani ja som nezažil teenagerskú lásku a žijem, treba sa vykašľať na to, čo hovoria iní a žiť si svoj život. Ja tiež neviem komunikovať s cudzími, som introvert, ale venujem sa mojim záľubám a som vcelku spokojní :) A to radím aj druhým.

NeznamyTHM1986

Ja mám 32 a tiež som ešte žiaden vzťah nemal (iba tzv. ,,pseudofriendzonu)... Občas mi to ,,lezie na mozog" ale čo už