Psycholog,Odbornik

jeanvaljean699

Kto vie čo by som mal...?Až tak sa s touto historickou postavou nestotožňujem aby som prečítal všetko čo mu V.H.napísal.

Omen

Nie? Mal by si! : D Ak si to dobre pamätám, potom ten epitaf z 2. pol. 19. stor. patrí tebe osobne, Jean Valjean! A napísal ti sám slávny Victor Hugo. ; )

analyzator

Pag... ja si myslím, že na také IQ ako si písal, sa dotyčná zachovala rozumne. Aj keď je to je myslené trochu ináč, každý vážny vzťah sa má uzatvárať s rozumu, lebo v hre je budúcnosť a životy ľudí. Ako psychológ určite vieš, že v zamilovanosti sa manželstvá nemajú uzatvárať. Nemajú veľkú budúcnosť. Tak ďalej raď, hlavne nie za každý úspešne vyriešený prípad, ale za každú načatú štvrťhodinu.

Omen

Jeanvaljean, tento epitaf poznáš? : )

On spí.
Hoc´ sudba zlá s ním čudne zachádzala.
On žil.
A odišiel, keď anjela mu vzala.
Prišla tá hodina tak prosto, nevinne,
jak noc, čo má prísť,
keď deň sa pominie...

jeanvaljean699

Som presvedčený,že úprimné city sú základom ku trvalému vzťahu.Sex bez citovej náklonnosti je ako lízať zmrzlinu cez sklo.Drobné trapasy zo vzrušenia sú dobrým znamením.

Pag

Ja pracujem na inej nemenovanej stránke ako psychológ a hrabem, hrabem, pardón, radím a radím. Mal som aj pár, mali spolu jedno dieťa a nechceli sa zobrať, tak som im spravil IQ testy, vyšlo im po 60 +- u jedného, aj u druhého, presvedčil som ich, aby sa zosobášili už len kvôli tomu dieťatku, našťastie tak spravili, tá slečna mi vtedy avšak povedala do očí, že to bude sobáš, ale čisto len z rozumu. Chápem.

GsaveTheKing

Ono, riesiť vzťahy je veľmi komplikované a keďže ide o city, tak by si mala dať na ne, ale primixovať k tomu aj trochu zdravého rozumu. Už, keď začneš rozmýšľať o vzťahu, tak tam bude asi nejaký problém. Mať sex s osobou, ktorú miluješ, nemyslím teraz samú so sebou, ale s niekým iným, je zaväzujúce, ...he ain´t no human being... Ja to vidím tak, že pár by sa mal dávať dokopy len na základe citov, pudov a vášne, aj keby to malo trvať len krátko, toto stojí za to. Tisíc a jedna noc bol román, ktorý pravil o tom, že kráľ si dokázal zapamätať z tisíc nocí so ženami len tú jednu, len na tú jednu nemohol nikdy zabudnúť. Ale potom tá slečna niekam ušla a už ju nemohol nájsť, čo ho robilo dosť smutným, dokonca ju aj opísal vo svojom notese: nosila ružovú parochňu, podprdu (štvorky) si nedala dole počas spom. noci (asi kvôli push-up-kám), obočie mala výrazne a vysoko namaľované, čo pôsobilo dosť prekvapujúco na toho kráľa, ale on mal vždy rád niečo prekvapujúce a tiež prsty mala príliš hrubé ako nejaký chlap alebo také niečo, niečo sa mi marí, že také niečo ten kráľ spomínal.

mirec411

Aliss,
a si si istá tým, čo tvrdíš? (...že ak tu niekto nesvieti, tak nie je odborník?)
Ako je možné rozoznať odborníka od amatéra? Tým, že odborník má na niečo "papier" a amatér nie?
No neviem čo by na to povedal Beethoven, upálený Galileo, skutoční alternatívni liečitelia, čí iní ľudia s určitým vrodeným darom...
Tvoja istota ma dosť pobavila :) Nie je náhodou svet plný záhad a nerodia sa do neho ľudia so zvláštnymi schopnosťami? Ťažko by som sa zmieril s myšlienkou, že kým na to nemajú "papier", tak nie sú ničím. Ale to je samozrejme len môj názor, takže: - pokojne nechaj svoje dvere poznania zatvorené. Alebo to zvážiš...?