ved kukni

certik1

vsak hej, to je jedno, pytal sa na darcek. to co som napisala, nemusi byt vobec drahe...len staci poznat, kto co ma rad a spravi mu to radost.teba tiez musi frajer poznat, bo moc by ma nepotesilo, keby som druhej osobe sa snazila urobit niecim radost, a nakoniec neobstojim...

dedy

neviem ale mne ani nejde o dary, ale skor nejaky pekny den straveny s nim, nemusi to byt nic drahe, ale je mozne ze jeho baba potrebuje drahe dary a mnozstvo inych veci, takze kedze ju my nepozname tazko jej mozme cosi vybrat

certik1

hm, zas nerobte zo 16ky male decko, mozno este rozumovo... keby som sa postavila medzi dnestne sestnastky, tak ani nerozoznate, ze som viac ako o 10r od nich starsia. uz ma to parkrat zarazilo...
inac sa tam nepise, ze chapcisko ma 16. to babenka je sestnastka. teraz sa da hocco celkom lacno kupit. taky plysovy maco bude o dost drahsi.
dedy, no ked by to u teba neobstalo, mohla by si byt rada, ze si vobec nieco dostala....

Filaga

vsak zipsacik je dobra vec, tak nech jej kupi nejaky privesok na telefon, trebars nejaky taky co rozdavaju v tmobile :)