Zdravím. Rada spávam na boku, ale zistila som, že mi táto poloha vytvorila vrásky okolo očí. Stalo sa to aj vám? Poznáte to? Mne sa pri polohe na boku pokrčí tvár a z toho sa mi riadne zvýraznili vrásky. Veľa žien spí na boku a nepoznajú to, ako je teda možné, že ja to mám? Denne pijem 3 litre vody, starám sa o pleť, hydratujem aj krémami. Ale napríklad aj keď si umývam vlasy nad vaňou, zdvihnem hlavu a pozriem do zrkadla, zvýraznia sa mi vrásky na čele aj okolo očí...ale to chápem, gravitácia. No z toho spánku? Mám 29 rokov.
Vrásky zo spanku (pokrčená tvár)
Z vankúša majû vrásky všetci...inak súhlasím s in blossom papaj veľa orechov.
je normalne, ze sa krci tvar v spanku, ale v tomto veku by ti to malo cez den zmiznut, nie zostat. co to znamena, ze sa zdravo stravujes? si veganka? veganom pokozka starne vyrazne rychlejsie (absencia v tuku rozpustnych vitaminov atd...) zdrava strava a najma pre zenu MUSI obsahovat poriadne tuky, ziadne nizkotucne sajrajty, ked mliecne vyrobky, tak len plnotucne... tak sa v prvom rade treba zamysliet nad jedalnickom, v 29 nemas co mat vrasky, mam viac a nemam. mnoho ovocia a zeleniny v surovom stave (vitariani) tiez nie je z vyzivoveho hladiska nic moc, obsahuju mnozstvo antinutrientov a teda ludia jedia vela, ale v podstate telu nic poriadne okrem vlakniny nedodavaju. clovek musi prijimat zivocisne produkty (aspon vajcia na trave pasucich sa sliepok - K2 vitamin) alebo mlieko volne pasucich sa krav/oviec/koz, lebo z rastilnnej stravy nikdy nedostane B12tku a ine veci, nech sa klamu kolko chcu. krava ma totiz x zaludkov a hoci zerie len travu, prave travenim a prechodom medzi zaludkami vznikaju rozne procesy a fermentaciou si dokaze zo zeliny vytvorit zivotne dolezity vitamin B12, clovek to nedokaze, ma len jeden zaludok ako je zname :-)
Geneticky dane? Takze to ziadna nepozna? Ziadna nemate vyraznejsie vrasky z vankusa?
môže to byť aj genetické :)
Ano, pretoze vzdy ked sa zobudim, mam odtlacene lica od vankusa. Akurat, ze odtlacky sa stratia, ale tie jemne vrasky okolo oci nie...nemam ponatia z coho ineho by to bolo. Nefajcim, zdravo sa stravujem
si si ista, ze je to prave z tohto??