Vrásky zo spanku (pokrčená tvár)

Príspevok v téme: Vrásky zo spanku (pokrčená tvár)
Lorelay

Zdravím. Rada spávam na boku, ale zistila som, že mi táto poloha vytvorila vrásky okolo očí. Stalo sa to aj vám? Poznáte to? Mne sa pri polohe na boku pokrčí tvár a z toho sa mi riadne zvýraznili vrásky. Veľa žien spí na boku a nepoznajú to, ako je teda možné, že ja to mám? Denne pijem 3 litre vody, starám sa o pleť, hydratujem aj krémami. Ale napríklad aj keď si umývam vlasy nad vaňou, zdvihnem hlavu a pozriem do zrkadla, zvýraznia sa mi vrásky na čele aj okolo očí...ale to chápem, gravitácia. No z toho spánku? Mám 29 rokov.

in blossom

je normalne, ze sa krci tvar v spanku, ale v tomto veku by ti to malo cez den zmiznut, nie zostat. co to znamena, ze sa zdravo stravujes? si veganka? veganom pokozka starne vyrazne rychlejsie (absencia v tuku rozpustnych vitaminov atd...) zdrava strava a najma pre zenu MUSI obsahovat poriadne tuky, ziadne nizkotucne sajrajty, ked mliecne vyrobky, tak len plnotucne... tak sa v prvom rade treba zamysliet nad jedalnickom, v 29 nemas co mat vrasky, mam viac a nemam. mnoho ovocia a zeleniny v surovom stave (vitariani) tiez nie je z vyzivoveho hladiska nic moc, obsahuju mnozstvo antinutrientov a teda ludia jedia vela, ale v podstate telu nic poriadne okrem vlakniny nedodavaju. clovek musi prijimat zivocisne produkty (aspon vajcia na trave pasucich sa sliepok - K2 vitamin) alebo mlieko volne pasucich sa krav/oviec/koz, lebo z rastilnnej stravy nikdy nedostane B12tku a ine veci, nech sa klamu kolko chcu. krava ma totiz x zaludkov a hoci zerie len travu, prave travenim a prechodom medzi zaludkami vznikaju rozne procesy a fermentaciou si dokaze zo zeliny vytvorit zivotne dolezity vitamin B12, clovek to nedokaze, ma len jeden zaludok ako je zname :-)

Lorelay

Ano, pretoze vzdy ked sa zobudim, mam odtlacene lica od vankusa. Akurat, ze odtlacky sa stratia, ale tie jemne vrasky okolo oci nie...nemam ponatia z coho ineho by to bolo. Nefajcim, zdravo sa stravujem