Celkovo neznasam modu neviem sa obliekat a dam si hocico okrem sukne a šiat co mi tu poradite. Toto je moj navrh, je to vhodne? Dost nas tu strasia ze treba byt uplne top obleceni.
Je vhodné obliecť sa takto na ústnu maturitu?
Midra tak ale toto zase nie je úplne vhodné na maturitu, tiež mi to príde skôr ako voľnočasové oblečenie.
Omen, ak sa v tom vyznas viac, rad :D Hlavne co sa tyka materialu. Ten je aj pre mna zasadny. Nevhodne je podla mna, davat si riflovinu, krcivy material, bavlnenu bluzku, na ktorej okamzite vidno prepotenie...ale to je len moj nazor. A mne sa ta bezova bluzka z obrazku paci, asi si cosi take kupim aj ja :D Podobne som bola oblecena na svojich maturach. Lenze to bolo 10 rokov dozadu. A vtedy sa obliect takto (ako som postla na obrazku), bol vrchol elegancie :D A vela raz vidim takto oblecene zeny, ako idu do kancelarie, ma miting atd. Cize to povazujem za elegantnejsie
Nie je to konzervatizmus, ale vyjadrenie postoja a vážnosti voči škole, skúšajúcim a nakoniec aj voči sebe. A učitelia to aj tak vnímajú...
Aj mne sa to páči, je to elegantné, ale športové oblečenie. A tým pádom nevhodné na túto príležitosť.
Nohavice môžu mať takú farbu, ale iný strih a materiál (kuk na obrázok od Aliss), blúzka zásadne inej farby a strihu. Chystáš sa na VŠ, tak si zaobstaraj niečo elegantné v tomto duchu (Aliss), využiješ to aj tam. Čierno - bielou kombináciou nič nepokazíš a lodičky krémovej farby sú univerzálne.
Univerzálnym kúskom je aj kostým (sukňa, nohavice) šedej farby.
Dobreuz, citujem "dam si hocico okrem sukne a šiat, co mi tu poradite." Treba citat s porozumenim. Ked zena nema rada sukne a saty, jednoducho jej nebudem radit suknu a saty...Nie kazda sa v tom citi dobre, niekto je suknovy typ niekto nohavicovy.
Tak môžeš si dať nejaké pekné šaty a podľa toho, ako bude teplo sa rozhodneš či si dáš silonky/klasické čierne pančuchy (samozrejme záleží aj od farby šiat) alebo budeš bez pančúch. Predsa len šaty sú klasika, ktorou nič nepokazíš. Proste žiadna veda :D
aj to je velmi pekne, co si ty vybrala aliss
Oprava - nerady :)
Aliss, mozes sem dat ten obrazok bluzky, pre porovnanie. Mne sa modra, modra paci, netreba byt napadny na skuske.
mne sa to paci a zda sa mi to celkom vhodne, sama som bola podobne. ale uz by som tak nesla, kedze skusajuce su staromodne, konzervativne nechcem povedat co, co pozeraju hlavne na oblecenie, takze baby, co boli oblecene slavnostne, v satach boli v ich ociach viac a dostali aj lepsie znamky.