Ako to mám povedať priateľovi

simcika

normalne sa s nim treba o tom porozpravat. aj on si to musel vsimnut. mozno ho nieco trapi a tak to proste zajeda, neviem no otvorenym rozhovorm podla mna nic nepokazis

Aliss

Palinooo, toto nie, to je krute :D Uz si asi velky, uz vies, ze pochvala sa ma prijat, ale netreba sa z nej pototo a netreba padnut na zadok? :D A co urobis, ked ti bude nadbiehat este krajsie dievca, nez je tvoja krasna priatelka? :) Aj tu opustis, aby si bol s tou este krajsou?

Palinoo

Jeeee, to iste mi urobila priatelka, ked som pribral. Ona mi vtedy povedala - Prosim Ta, bud pre mna krasny.
A ja som hned pochopil a z 98 kg som schudol 84 a pekne sa svalovo vyrysoval. No zacali ma chvalit aj ine baby a zacali mi nadbiehat, takze som podlahol, ako by to urobila vacsina chlapov a rozisli sme sa a ja som zacal chodit s krajsou babou ako bola moja byvala.

Aliss

V takychto situaciach vzdy radim, aby zacali cvicit obaja. Lepsia motivacia, lepsia podpora, atd...Samozrejme, nechces ranit niekoho, koho lubis, preto zvol vhodne slova, ze preco chces do toho ist. Mozno staci, ak povies, ze chces, aby ste obaja zili zdravsie. To pochopi. Absolutne musi nastat zmena stravy. Pokial budete jest zle, dovolim si tvrdit, ze vysledky z cviceni budu male, mozno nijake. Poradte sa s niekym skusenym, s niekym, kto vam jedlo nastavi tak, aby bolo skutocne navrhnute pre vas. Vo fitku mozete oslovit trenera, vyzivoveho poradcu. Ja cvicim vela, ale napriklad, nedala by som vam svoj jedalnicek. Je presne urceny pre mna, vzhladom na to, kolko energie vydam pri praci, aky mam denny rezim, krv, atd atd. Takze zmena stravy a trikrat do tyzdna sport. Fitko by malo byt samozrejme, alebo apson cviky doma s vlastnou vahou. Plavanie, bike, turistika, korcule, beh...je toho vela.

dobreuz

Prechádzky absolútne nestačia, treba aby navštevoval fitko alebo robil niečo, pričom spáli obrovské množstvo kalórií a takisto aj stravu zmeniť.