Alergia na mačky

Príspevok v téme: Alergia na mačky
Katka344

Dobrý deň, dostalo sa k nám mačiatko a 5-ročný syn, ktorý doteraz netrpel žiadnou alergiou, začal mať príznaky. Lekár povedal, že je to ľahká forma, ale riešiť to treba. Neviete odporučiť niečo prírodné? Mačku by sme si radi nechali, ale nechcem synovi dávať kortikoidy ani nič agresívne.

rino

Na vašom mieste by som skúsil nejaké prírodné preparáty, ale nečakal by som dlho. Ak nezaberie, mačku preč..

Defcon

Sam mam doma v rodinnom dome 2 macence, na jar idu na dvor a su to nasi oblubenci, ale rozhodnutie by bolo nekompromisne.
Maciatko dajte prec, nech je akekolvek pekne. Vobec sa cudujem, ze co len rozmyslate nad tym, ze ho nechat doma.

alergi

čo vám je prednejsie? mačka alebo synovo zdravie?
niekomu ju podarujte, viem že je ťažké sa vzdať zvieratka aj ja ich mám rada, ale viem aj čo je alergia na mačky a už párkrát v ich prítomnosti som mala nepekný zachvat, takze skuste sa zamyslieť. nechat syna bez liekov a čakať kedy dostane anafylakticku reakciu len kvôli hlúpej mačke je priveľký risk. mne staci že 2x do roka na návšteve kde majú macku musím jest silne lieky aby som sa nezadusila a mám dosť, neviem si to predstaviť ich pojedat cely život.

borisa7

Chápem, že zvieratka je sa ťažko vzdať, ale ak by malo dieťa kvôli tomu brať kortikoidy, neni o čom. Skúste napríklad Stopalerg, my berieme na ekzémy ale môže pomôcť aj pri zvieratkách. Alebo nejaké iné prírodné alternatívy skúste pogoogliť. S alergiou sa dá bojovať aj bez chémie, len treba nájsť ten správny prípravok, možno poskúšať viac možností.

sinka

fuha no to je zle ale teda pokial nechcete davat ziadne lieky tak proste len dat prec maciatko z domu. ale prosim vas nie vyhodit z domu na ulicu

jozkomrkva

vy asi alergiu nemáte takže neviete čo človek prežíva..aky je to diskomfort, všetko svrbí, cele telo, zle sa dýcha,...
bud do neho budete pchať lieky, alebo sa zbavíte mačky..
ja mám tiež alergiu na mačky, vyhýbam sa im...