Milujem ho ale v sexe to skripe...

Príspevok v téme: Milujem ho ale v sexe to skripe...
zzssuud

Je o dosť starši a ma teraz nejake zdravotne problemy. Je to dokonaly chlap pre mna, velmi sa mi pači a pritahuje ma, dokonaly partner, priatel, aj psycholog mojej duše, ked som s nim, citim sa neskutočne dobre, bezpečne a lahko, akoby som lietala, obaja trpime uzkostou a ked sme spolu, uplne vymizne (pri nikom inom sa necitim tak, ani som sa nikdy necitila), ale v tejto jednej oblasti to nefunguje. On na to uziva lieky, ja nie. Viem, že za problem s erekciou nemôže a určite ho to mrzi viac ako mňa. No aj ked ju ma, nevydrži dlho, rychlo sa spravi. Viem, že by to bolo super, ak by nemal tento problem, aj v tejto oblasti. Neviem čo robit, lebo je to moj prvy sex.partner a ešte neviem ake to je. Nedokažem (ani nechcem) ho podviesť lebo ja nedokazem mat sex s niekym koho nemilujem, komu na mne nezaleži, kto ma nepozna a nemá rád - taký človek nikdy nebude mat taku uctu k vašmu telu ako ten, čo vas miluje. A ja potrebujem citit pri tom, že som lubena, nie že dovi dopo a už sa neuvidime. No aj tak som z toho smutna a neviem dokedy vydržim bez. A priznam sa že trošku zavidim kamoškam čo sa neustale vychvaluju novymi sex. zažitkami hoci len s tymi, ktorych nelubia. A ja už som dostala hocijake ponuky, ale všetkych odmietam lebo sa mi hnusia ked vidim, ze tuzia len po pouziti mojho tela a nie po tom krasnom. Co by ste robili vy?

zzssuud

Ano, uvedomujem si, že to ma zrejme z liekov, uziva 2 denne už 2 roky myslim a nemoze byt bez toho lebo by sa objavili aj panicke ataky a pod.

Rosnicka: vdaka za radu, ale ja som s nim stastna. Nie som odpojena od sveta, stretavam sa s ludmi i mužmi a ani jeden nie je ako on. Je v nom neskutočna zrelosť a pokora a to už u dnešnych mužov nenachadzam VOBEC. A stretavam extremy: syndrom dobreho chlapca (rozumej partner ktory je na tebe zavisly, je žiarlivy, neda ti dychat, ale ved hlavne, že je "dobry") a potom arogantnych, posadnutnych samych sebou, chvalenkarskych, narcisov, chlapov čo si potrpia na imidž ale vnutri su prazdni. Potom takych, čo maju na prvy pohlad menšie IQ - uraža ludi naokolo, chvasta sa čo všetko ma, jeden raz ze si ide otvorit bar a ze mu chytro mam povedat svoje ciele a ambicie a musia byt zaujimave inak so mnou nebude stracat čas. Držgrošov je dnes taktiež vela, žena je zlatokopka ked si da zaplatit kofolu za 50centov a pod. Žiju inym svetom, inymi hodnotami ako ja. Od problemov utekaju k inym ženam, očakavaju bezproblemove vždy usmiate a sexuchtive dobre vyzerajuce gazdinky a ženy. Posudzuju ludi inak ako ja, stale len predstieraju, len ukazuju to naj zo seba ale nikdy nevedia byt uprimni, zranitelni, empaticki voči svojej polovičke, nevedia a NECHCU byt oporou, nevedia prijmat vaše neduhy, iba vaše prednosti. Stretla som uz aj chlapčeka, čo mi napise občas iba nejaky slizky kompliment a ked som sa snazila ja nadhodit normalnu temu tak napise len "o tom sa ja nechcem bavit" ale hlavne ze pozyval na kavu. Skvela "mesidž" - maš dobru rit ale vieš čo, nepiš mi nič o sebe, len sa chcem s tebou niekde ukazat, prip. si spolu užijeme. Toto bola jeho mentalita. Lenže nevedel, že ja som jedna z tych, ktora sa riadi tym: nechceš spoznať moju dušu? Neprijmaš ma taku aka som? Chceš ma meniť? ok, berem, tak sa ale neopovaž chcieť čo i len mm z mojho tela a neopovaž sa ma iba kvoli nemu volať von.

Cely život som hladala harmoniu a plnohodnotny vztah, ako mam teraz. Starši preto, že medzi mladšimi to už nenachadzam vobec niekoho s hodnotami, akosi stratili rešpekt k ženam, na tom vinu nesie aj porno, media a IG. A mimochodom rosnička: neviem si predstavit byt s niekym, kto mal dobre detstvo a všetko perfektne. Taky človek by ma v živote nepochopil, jemu by bolo moje spravanie cudzie a takisto aj mne jeho. S tymto si rozumieme bez slov, dokonale.

Nebyvame spolu zatial, takže chodit naha vedla neho nebudem, navyše by mi bolo zima a prišlo by mi to divne.

BJ: a kto ti povedal, že chcem dieťa v mladom veku a doživotny celibat? Nie, nechcem deti. On to vie, on uz ma svoje dospele a tiež ich zrejme už nechce. Ale tvoj prispevok dokonale vystihuje "vodu kaže, vino pije" pretože vacsina chlapov by sa vzdala lasky pre sex s niekym, koho nemiluje. K tomuto nech sa vyjadria len ženy, lebo chlapi radia pokrytecky, teda to, čo by oni na mojom mieste určite neurobili, lebo nikoho nemiluju viac ako seba a svoje medzinožie. Ked maju problem oni, čakaju pochopenie a že žena ostane, ked ma problem žena, zdupkaju za inou.

BJ_2

Jednoznacne zachovat lasku, a zriect sa sexu. Ak to urobis naopak, ze sa zrieknes lasky a obetujes ju kvoli sexu, zle dopadnes. Vysvetli to aj jemu. Na splodenie dietatka to co mate staci.

llllll

su nato tabletky, vyskusajte ich,, mozno ma psychicky blok, neviem, mozno skus byt s nim tak ... hmm, naha aj v bezny cas,, napr. cez noc s nim, nech si zvykne, nech mu je to prirodzene,,, a skusaj prerusovany sex

yorka

myslim, ze problem treba hladat v liekoch, lebo tie mozu dost tieto veci ovplyvnovat, aj ked sa to na prvy pohlad tak nemusi javit

Rosnickazlata

Zzssuud, rutis sa do zahuby. Obaja mate uzkosti, teraz ste spolu kratko, mate prvotnu euforiu, zamilovanost je na zaciatku privelmi silna, nevnimate chyby toho druheho tak, ze by z toho mohol byt niekedy neriesitelny problem. Po case bude u vas slzave udolie. Rozid sa s nim a obaja si najdite psychicky silnych partnerov, ktori vas budu tahat hore. Viem o com hovorim, prezila som si to iste ako ty...

petroneta

ak užíva lieky proti úzkosti, problém s erekciou môže prameniť aj odtiaľ. Antidepresíva, lieky proti úzkosti a dobrý sex sa jednoducho kontraindikujú.