bez priatelov

Príspevok v téme: bez priatelov
Ladybird123

Ahojte, aj vy mate pocit, ze cim ste starsi, tym menej skutocnych alebo aspon nejakych priatelov mate v zivote? Ja v poslednej dobe ked si chcem s niekym, ze len pokecat, uz ani ma nenapadne kto, vsetci su nejak zaneprazdneni a nemaju nikdy cas respektive sa sami od seba ani neozvu, je to ako zacarovany kruh. Aj vy mate pocit, ze nemate nikdy nikoho a ste na vsetko uplne sami? Je to hrozny pocit, neviem ci je to iba mnou alebo aj ini maju podobne problemy.

Tomas12345

Tiež som to tak mal, a preto som si svoj život nastavil tak že ja sa na nikoho už nespolieham, moje stastie je závisle len odo mna samého a nie od ostatných.

Ladybird123

Petroneta, samozrejme, ze je to obojstranne, ten zaujem. Myslis, ze sa im neozyvam / nezaujimam sa/ nepytam sa ako sa maju a len cakam kedy sa mi niekto ozve? Samozrejme, ze viem ze konktakty treba utuzovat a to aj robim, toto vlakno nebolo zalozene preto, ze cakam na zazrak a nic preto neurobim, ale preto, ze tych skutocne dobrych priatelov je malo a cim dalej tym menej a otazka znela, ci ma niekto podobny problem a ako to riesi, a som rada, ze sa tu ozvalo zopar ludi,
ktori to maju podobne.

petroneta

každý myslí na seba, len ja myslím na mňa.
Nie je to tak trochu obojstranné? Aj Ty si spomenieš, len keď dačo potrebuješ? Jednoducho si treba tie kontakty utužovať a osviežovať. Aspoň raz za dva týždne dlhší telefonát a dôkladný rozhovor. Nie o tom, ako sa darí tebe, ale ako sa darí im. Každý totiž chce hovoriť v prvom rade o sebe.

dobreuz

Ja som na tom podobne, ale má to ani nejako netrápi, venujem sa svojim hobby, ktoré mi zaberajú dosť veľa voľného času.

Ladybird123

alebo pripadne sa ozvu len ked nieco "chcu", teraz som mala tento rok za sebou tazke obdobie, vtedy sa mi zrazu ozyvali ludia, ktori roky som mnou ani nemali zaujem komunikovat ze jak sa mam, akonahle sa vsetko vyriesilo a otocilo na dobre, uz zrazu ticho, nikoho zrazu nezaujmam, ani ze stretko nic....kde sa daju najst novi ludia??? :(...asi potrebujem vymenit okruh ludi