co mam robit?mam 15rokov a 27cm penis v pozore.pomozte co s ttym mam velke problemy pri telesnej.
Priliz dlhy penis
ja bych rekla ze pekne krmis, 7 ti budu verit
no tak to mas blbe,27cm?normalne mam hrozu v ociach,tak ale samozrejme zit sa s tym da.Inak nechapem jeden tu riesi ,ze ma iba 11cm dlheho a druhy zase 27cm...ale poviem vam iba tolko netrapte sa tym,ked si najdete normalne dievca ,ktore vas bude lubit tak jej to nebude prekazat a spolu si najdete to co vam obidvom vyhovuje.
s tym sa netrap,spravna baba to pochopi a aj sexualna stranka moze byt pekna.najdu sa sposoby,ako si to uzijete,len treba komunikovat spolu,co komu vyhovuje a co nie.
27 ? :D počuj keď budeš mať 20 možno ti bude stačiť aj ten dlhý popoľník čo býva v obchodnom dome ... inak na babu ani nedočiahneš ... choď za katangom a zmeraj si ho s ním prekonáš ginesov rekord
rudo,normalne sa prihlas do cirkusu a tam vystupuj trebars so slonicou ,zbohatnes
Ty si asi mimo a necitas. Sex mozes mat s akou chces. A dievcatu to nebude vadit. Jedina vec co mozes spravit je nejst na doraz!!!
diky za uprimnost.takze je miziva sanca ze by som mohol mat sex s neakou babou.
jasne že dá ale neviem,či by som chcela,aby moj priatel mal taky...teda,nechcela by som byť asi na mieste tej baby,sorry.