Som štíhla ale mám tučnú tvár

Príspevok v téme: Som štíhla ale mám tučnú tvár
Uzivatelstojedna

Potrebovala by som sa poradiť s mojím problemom, ktorý na sprevadza uz dlho. Mám normalnu štíhlu postavu ale moja je tučná. Mám dvojitu bradu a veľké tučne lica. Má niekto podobný problem? Je možne, že sa jedná o nejaký zdravotný problém, nedostatok nejakej latky v tele alebo alergia na potravinu? Mám 22 rokov, čo sa týka mojej životosprávy, snažím sa mať aspoň 7hodin spánku, vypijem dostatok tekutín, aktualne užívam lieky Escitalopram a Stilnox. Robím aj nejaké cviky na spevnenie svalov na tvári, tie však pomohli iba v minimalnom množstve. Budem rada, ak ni poradíte.

Rosegold

Ak mas fakt ze dvojitu bradu-tuk. Tak zajdi na nejaku esteticku kliniku kde sa da urobit akoby liposukcia dvojitej brady. Alebo inym sposobom sa to da zlepsit. To by ti uz poradili.Co sa tyka tej tvare to sa uz asi ovplyvnit neda.

laluska87

Mozes to mat aj z liekov ale moze to by aj genetika, ako tu uz napisali. Dovodov moze byt viacej ale ked tak raz jednoducho vyzeras, tak s tym uz asi nic nespravis.

naivny

ja sa pozerám do zrkadla čo najmenej. Mám jazvy na tvári po akné, no a čo?
Proste kašli na to, že nedokonalo vyzeráš, mysli na to, kto si a čo si a tomu ver.
Moja 12 ročná sestra sa pozerá do zrkadla a obhliadku ukončieva: No, čo sa dá robiť, čo je krajšie ako ja, to je už aj tak iba gýč. Neviem, kde to počula.
:-))