Trapenie v praci kolegyne ma vylucili nebavia sa somnou

Príspevok v téme: Trapenie v praci kolegyne ma vylucili nebavia sa somnou
Janka021

ahojte ludia prosim o radu . Vsetko to zacalo tym ze som nastupila do jednej prace kde som od zaciatku nesadla starsej kolegyni. Vzdy na mna bola neprijemna arogantne na mna pozerala a neodzdravievala ma. Casom som si povedala ze ok dobre nemoze clovek sediet kazdemu a tak som sa s tym naucila nejako fungovat. Zamestnali sa vsak u nas dve nove baby s ktorými som si od zaciatku sadla a potesila som sa ze tam mam aspon niekoho fajn. Tato neprijemna kolegyna ktora ma nema rada s nim vsak zacala travit viac casu zacala robit intrigy a tieto baby ku mne uplne zmenili postoj. Idu prec ked niekam pridem ta jedna s ktorou som bola celkom dobra kamaratka sa somnou uz ani porozpravat nevie. Nadriadena neriesi nic . Co mam robit ? NIkomu som nic neurobila poctivo chodim do prace a aj tak sa tam citim hrozne. Ostat alebo odist?

ahjaj

pracovné vzťahy sú pre život človeka a pre jeho dobrý pocit veľmi dôležité. Preto by som nezotrvala v práci, pokiaľ by som na ňu nebola bytostne odkázaná, aby som trebárs uživila svoje deti.
Ako riešiť? Nájdi si inú prácu. Choď na pracovný pohovor atď, a keď podpíšeš zmluvu inde, tu si daj výpoveď. Na pracovnom pohovore v inej firme nehovor podrobne, prečo chceš z predchádzajúceho zamestnania odísť. Môžeš spomenúť námatkovo horšie medziľudské vzťahy, ale skôr sa sústreď na to, prečo chceš ísť do tej novej. Máš rada predsa nové výzvy a možnosť naučiť sa niečo nové.
Rátaj s tým, že ak sa dáš do aktívneho hľadania novej práce, problémy by sa Ti v priebehu 3 mesiacov mali vyriešiť.