Zeny, vadilo by vam chodit tomu istemu gynekologovi, ktory robil potrat parterovej byvalej?

ahjaj

pravda je taká, že každý gynekológ u nás už vykonal x potratov. Aj ich musí vedieť vykonávať, kyretáž je bežnou súčasťou ich práce, väčšinou pri nej odstraňujú mŕtvy plod, niekedy za peniaze aj živý, alebo jednoducho čistia žene maternicu týmto spôsobom pri niektorých ochoreniach.
Gynekológ vôbec nič netuší o vaších partnerských vzťahoch, a keď si žiarlivá, je mimo celého, nie je to otázka jeho osoby, ale teba.
Ja by som teda neriešila osobu gynekológa, ale partnera. Kde je jeho zodpovednosť môjho partnera, že poslal bývalú partnerku na potrat, kde sú jeho city alebo čo je to za človeka?

Bluza

Ovecky, to ty sa nauc citat! Tema je "Zeny, vadilo by vam chodit tomu istemu gynekologovi, ktory robil potrat parterovej byvalej?" Nikto sa ta nepyta ci si alebo nie si proti potratom. Otazka je, ci by si sla k rovnakemu gynekologovi ako sla byvalka na potrat. Ale so samotnym potratom to nema nic spolocne. Najma nie s tvojim nazorom na samotny potrat. Ked nechapes pointu, tak treba najprv mysliet, potom pisat

Ovecky

Bluza nebud laskavo vztahovacna. Vyjadrila som svoj nazor nie som sama co je proti potratom a napisala som aj z akeho dovodu nauc sa citat!

Bluza

Ovecky ty mozes byt akurat tak proti potratu, ktory sa ta tyka, ty moralista. Ostatni si sami rozhodnu, co je pre nich vhodne a co nie. Nastastie nejaky Ovecky z trapneho fora nema co hovorit do mojho tela. Co ty vies preco chlap podporil tuto zensku? Mozno ani nevedel, ze sa rozhodla ist na potrat a prisiel na to, az bolo po. Mozno jej to nedokazal vyhovorit. Mozno islo o potrat, ktory navrhol gynekolog, lebo bol ohrozeny plod aj zena....Co ty vies??????? Kym nevies, netrep a nesud!

Ovecky

Mne by to vadilo. Samotny fakt, ze moj partner nieco take este aj podporil. V tomto som nekompromisna a jednoznacne proti potratom. Hlavne z dovodu sme mladi uzivajme si atd.

Aliss

O ano, vadilo by mi to :D Vadilo by mi dychat ten isty vzduch, ako dychala aj ona. Vadilo by mi, ze chodila po tych istych verejnych hajzloch ako ja...a este by mi vadilo aj to, ze sa dotykala mojho partnera. Fuj! :D By som mu ruky, pery a aj penis vydrhla v save :D No a teraz vazne. V prvom rade - odkial mas o niekom tak intimne informacie? A za druhe, to teraz vsetko, okolo coho isla byvala, vyhodis do povetria? Co ma gynekolog s nejakou zenou? Urobil to, za co zaplatila. Kebyze mate rovnakeho zubara, ani k nemu nepojdes? Neviem no, niektori ludia uz naozaj prehanaju a ty patris k nim. Nemozes si narokovat na to, aby si mala vsetko pod kontrolou. Zvlast minulost tvojho partnera aby si mala pod kontrolou. Takto to bolo a bodka. Co sa v tom vrtas? Ona mala pravo urobit to, co urobila a gyndos je v tom naozaj nevinne...

swistica

Niekedy ma fascinuje co ludia dokazu riesit... Skor by bola na mieste otazka, ci si sa zaujimala o okolnosti, ktore ju k tomu viedli, aka tam bola uloha partnera a pod.