liek na schizofréniu ZYPREXA ZABÍJA ĽUDÍ !!!!!!

Príspevok v téme: liek na schizofréniu ZYPREXA ZABÍJA ĽUDÍ !!!!!!
nikdyviaczyprexu

Je to pravda!!! Prečítala som si knihu od Johna Virapena: Nežiaduci účinok: Smrť...a mala som dosť. Okamžite som Zyprexu vysadila...je určená len pre ťažkých schizofrenikov a psychotikov a mne, hoci nemám schizofréniu ani žiadnu inú psychózu, ho psychiatrička nasadila na ľahkú depresiu a dokonca na ANOREXIU, vraj sa po ňom dobre priberá a ja som vychudnutá a pribrať potrebujem!!! Stačí??? Lebo lekári z toho majú prachy a prd ich zaujíma že pacient môže mať z liekov trvalé ťažké poškodenie zdravia alebo rovno otrčiť kopytá!!! Stačí si pozrieť zoznam nežiaducich účinkov v príbalovom letáku Zyprexy...

BJ_2

Najlepsie to vidiet na pripade MMS, ako ho potlacaju, kym ich lieky, bezne kriplia a zabijaju ludi, na neziaduce ucinky, alebo dlhodobe uzivanie, ci zly predpis, oni to dalej davaju ludom to svinstvo, ako nic. Ale ked MMS ma co i len jeden pripad, ze to niekomu spraivlo zle, hned to siria vsade, pozrite co sa stalo. Absolutne pokrytectvo, tato medicina. A psychiatria je odpad, kde sa zbavuju neziaducich ludi. Ked si lekar nevie s niekym rady, alebo mu nevie dlhsie prijst, co mu je, tak ho posle na psychiatriu. Tam ho uz odpalia, nieco mu najdu a zarobia na nom.

BJ_2

psychiatri su najvacsi vrahovia, ale to celkovo big pharma s tym ich priemyslom a lekarmi. Momentalne pachaju genocidu aj tu na slovenskom narode, ale tu este vycnievaju nad zahranicnymi. Zial alternativnej liecby je malo, lebo ju blokuju ako mozu, a navyse, aj medzi nimi su dalsi sviniari co sa chcu nabalit. Preto som sa rozhodol svoje zdravie zobrat do ruk sam, a studujem uz poctivo vyse 10 rokov co sa da a vyplatilo sa mi to. Rob to iste, a co najskor. Nespoliehaj sa na lekarov a uz vobec nie psychiatrov, lebo zle doplatis na to. Verim, ze raz sa budu spovedat za genocidu, ktoru napachali, ci uz tu,a lebo na tom sude co je po smrti.