Imitácie svetových parfémov

babicovaporadna

Poznám a používám dlhšie, mne sa od Aristei Numeros páči číslo 156, čo je Hypnotic DIOR a aj tá je veľmi podarená.

katkapopluharka

Áno , parfém Si má aj Aristea Numeros 146 a je úžasná !!! Musím povedať, že jedna ktorá sa nenormálne podarila. Bola som šokovaná ako dlho vydrží a musím povedať, že za 11,50 je to aj o bezkonkurenčnej ceny

babicovaporadna

Hmmm, vyskúšala som tiež niekoľko značiek , ale milujem Si od Armaniho, je tiež drahšia, kde nájdem od tejto značky imitáciu? Kupujete to cez nejaký eshop ? aj tá firma aristea má túto imitáciu ?

suschienka

Ďakujem za rady dievčatá , Aristeu numeros som si už našla na internetu a objednala , dám vedieť či to sú "smrady" , alebo nie.

zazazolde

Aj ja som skúšala od tejto firmy parfémy, mne sa dosť pozdávaly. Fakt je ten ,že milujem SI Passione od Armaniho.Ich ARISTEA NUMEROS 154 je na nerozoznanie a prečo by som sa mala striekať do roboty (robím v nemocnici) drahým 100 eurovým parfémom? Ten si nechám na večer keď idem s priateľom von. Tak to je rada od pracujúcej ženičky , ktorá si všetko platí sama a uvažuje ekonomicky.

patriciakuka

Úplne ťa chápem a mám tiež tento parfém rada. Našla som perfektnú imitáciu ARISTEA NUMEROS 120 je fakt dobrá . Za 11,50 eur nič nepokazíš!!