Ako sa vibračne naladiť,zmeniť podvedomie

Príspevok v téme: Ako sa vibračne naladiť,zmeniť podvedomie
tamara007

Ahojte...Mnohi ste už určite počuli o zakone príťažlivosti a podobne o tejto téme..Moja otázka je...ako sa vibračne naladiť na všetko čo chcem?ako prenastavit podvedomie na uspech? Pomožu afirmacie keď si budem často ich opakovať?ako si napríklad pritiahnuť do života partnera, pravú lasku? Proste tie veci ktore sa nedaju kupit..

oxalis

nepomôže, keď to stále budeš nosiť v hlave nejaký obraz ktorý sa má vyplniť, sa tym vysíliš, taká bublina raz praskne a ostaneš na dne. a znova z toho dna skladať nový obraz.. nie sme tu na to, aby sa nám plnili priania a uspokojovali sa naše potreby.

oxalis

no to je všetko pravda, ale nikto ti nepovie ako. Keď budeš silno na niečom lpieť, nie je to dobré. Skús najprv žiť šťastne a slobodne bez muža. K čomu ho potrebuješ? Môžeš nájsť aj skvelého úžasného, ale čo keď za 5 rokov zistíš, že tvoje duša niečo iné hľadá, možno iného životného partnera? Nechaj všetkému voľnosť, zaoberaj sa tým, čo ťa zaujíma, vidím že ,,zákony vesmíru,,, toho je plná ..... môžeš si čítať, hľadať, vzdelávať sa, komunikovať s ľuďmi podobne orientovanými :) a možno aj svojho muža nájdeš, ale nelpieť na tom

carymary

tamara, minule tu bol taky dobry citat na tuto temu, nepamatas sa nahodou? nie som si uplne ista ci tu, ale zda sa mi

tamara007

olasis- tak napriklad videla som film Tajomstvo a rôzne videa od Abraham Hicks kde sa to rozoberá..a čítala som aj rôzne články o podvedomi že ono nás ovplyvňuje a aké mame vnom presvedčenia tak taky je náš život...teda v skratke...podvedomie tvori našu vonkajšiu realitu