Dobrý deň chcel by sa tu poradiť mám už cca tri roky problém so zdravím a nepoznám príčiny nakoľko mi lekári tvrdia že som v poriadku. Mám problémy so spánkom nemôžem zaspať alebo pripadne spím 11-12 h z toho len 40min hlbokým spánkom (podľa fitness hodiniek), ďalej mám problemy s častým močenim a napriek tomu výmočím naozaj veľa, často má preháňa. Sono ladvin, brušnej dutiny v poriadku, vyšetrenie krvi ( znížený fibrinogen, zvýšené eozinofily, znížené neutrofily) okrem toho mám v sebe nervozitu, v noci sa potím. Mám 23 r. a cítim sa ako starý dedo. Prosím poraďte. Ďakujem
Čo mi je?
Anonym9128 :
Jesť musíš, inak sa to odzrkadlí na tvojom zdravotnom stave. Ak ti nechutí jesť jedz aspon po malých kuskoch každých 15 minút. Rozdel si obed, ranajky, večeru na 12 kuskov a každý kusok zjedz za 15 minut a teda za 3 hodiny máš dané jedlo zjedené. Potravu poriadne rozžuj a zapi vodou.
Proti uzkostiam začni užívať antidepresiva, i ked je možné že tie uzkosti máš aj z toho že nič dokopy neješ, chybaju ti preto mineraly a vitaminy.
Ahojte mozete mi pomoct?
zacala som studovat v zahranici co je pre mna velmi velka zmena spociatku vsetko slo hladko ale po prvych skuskach v januari sa mi stiahol zaludok a odvtedy vobec nemam chut jest, jem len tak aby som nieco zjedla lahke. buduci tyzden zacina dalsi semester a pred par dnami som mala silne stresy a pocity uzkosti. kvoli nizkemu tlaku vonku ma cele dni boli hlava a uz par dni ma boli v hrudi. som velmi citlivy a uzavrety clovek co nahodou byva sam na internate. cele dni ostavam v posteli a skoro vobec z nej nevychadzam. co mam robit?
ty si spis s hodinkami na ruke? ach to musi byt mega nepohodlne
Fitness hodinkám by som zase v tomto až tak strašne neverila...Ak sa chceš zamerať na ten spánok tak to treba ísť do nejakého spánkového laboratória...
MICHAL NESTINA
zo zvedavosti ju dostať do posteli
ja mam styk z opotrebovanou starou zabijanie času skutočne nevie ponúknuť nič.Príde deň ako každý iný, ale ty máš už vopred stres, že to bude stále také zlé
40-50 ročnými ženami ako je Lucia Mikulasova je doktorka z chirurgie pracuje v karlova ves bratislave naozaj ťažké Snou potrebujú sex hlupa slovenska hus :D situáciách, ktoré vedia byť pekne nepríjemné. Hormóny nastavia latku trošku vysoko On nechápe čo sa deje a najradšej by som utiekol z tvojej prítomnosti a povedal je koniec
Žiadny zajačik si na prvý sex nevyberie neskúsenú žabku, ale vždy osvedčenú a skúsenú ženu, ktorá vie, kam má svojho partnera v posteli dostať. K oblakom? má veľký problém oslabenie sexuálnej vzrušivosti, o celkovo nízku ... Nevie, čo je pre ňu vzrušujúce, príjemné
priznam sa mam priatelku ona o všetkom vie a pochopila
MICHAL NESTINA
zo zvedavosti ju dostať do posteli
ja mam styk z opotrebovanou starou zabijanie času skutočne nevie ponúknuť nič.Príde deň ako každý iný, ale ty máš už vopred stres, že to bude stále také zlé
40-50 ročnými ženami ako je Lucia Mikulasova je doktorka z chirurgie pracuje v karlova ves bratislave naozaj ťažké Snou potrebujú sex hlupa slovenska hus :D situáciách, ktoré vedia byť pekne nepríjemné. Hormóny nastavia latku trošku vysoko On nechápe čo sa deje a najradšej by som utiekol z tvojej prítomnosti a povedal je koniec
priznam sa mam priatelku ona o všetkom vie a pochopila