Kedy uz je nato vhodny cas?

Tutanchamon_xD

Keby sa toto spýtal 14 ročný chalan, tak pochopím, ale človek čo má viacej ako 22 rokov ? Bozkávanie príde automaticky samo. Netreba sa nato pripravovať alebo to plánovať.

BJ_2

A inak videl som reportaz, kde sa pytali zien, a ze ocakavaju to medzi 1 a 3 rande. Teda vacsinou uz na konci prveho ma byt prva pusa. A po troch je vacsinou uz neskoro, teda stracaju zaujem stretavat sa. Tak to mala vacsina mladych zien (do 30) dnesnej doby. Iba uplne par ich povedalo, ze by dali sancu aj potom, ale do 10 rande maximalne. To bola jedina, co povedala ze az 10. Vsetky ostatne mali 5 a menej, vacsina 3 a menej. Tak chlapci, treba skusit uz po prvom, dat prvu pusu. Inak si vas zaradia medzi kamaratov, a potom sa z toho uz tazko dostava. Lebo hlavne riesi uz dalsieho, cize potom ked nieco vyskusas, je uz neskoro a odkopne ta, lebo sa chysta uz na dalsieho s ktorym randi.

BJ_2

Co su to skutocne bozky? A nie tie zo skolky? Tomu nechapem, kazdy si pod skutocnymi bozkami predstavuje nieco ine. Definuj.

pomocnica

Ou síce teraz mi došlo, že keď prvá baba, tak si sa asi ešte nebozkával a tým pádom asi nebudeš nejako vyskillený v tom. :D Nooom tak keď ona je na tom rovnako, tak to je fajn(možno akurát treba dlhšie počkať). Verím, že aký taký prehľad o tom ako sa bozkávať máš. :-)

pomocnica

Pusoradic-súhlasím.

Ja som vždy práve pusu považovala za začiatok vzťahu. Nikdy to nebolo také akože:budeme spolu chodiť? A potom akože "sú spolu", ale nič nerobia. :D
To môj kamoš je taký, že už má cez mesiac babu, ale ani si pusu nedali, ale si vypisujú, ako sa ľúbia. Divné a detské prinajmenšom.
Myslím, že na štvrtýkrát je tak akurát už. ;-) Na konci stretka, alebo počas toho ako niekde budete a bude to pekná chvíľa si ju pritiahni a keď sa neodtiahne tak to už pôjde samo. ;-)

Veľa šťastia.

Pusoradic

No, asi by mala prísť. Pusa zas nie je nič prelomové na čo sa treba pripravovať mesiace.. keď sa máte radi mala by prísť nenútene ... hlavne vo vašom veku. Chill and love!