CAute vsetci.mam penis dlhy 10cm. je to dost?ani to velmi neriesim.mam tomu viac davat pozornost? poradte.
penis
deciduousgore zjavne nemas jasno v pojmoch ... stoporeny = postaveny ...
10 cm je malo
noo ahojte cem sa spytat ked mam v 14 rokoch v stoporenom stave penis dlhy 10 cm a pri postaveni 15,5 cm.....je to na moj vek ok?..dalej do kolkych rokov rastie penis?...a ked mam taky newem ci to je problem asi otazka ked v stoporenom stave stiahnem predkozku do 3-4 iny zalude nie na koniec a pri postaveni do polky zalude...no ide to troocha tahsie ale poho.....aky je vas nazor?...diki
6.5 cm??? pocuuufaj ma sak moja caja ma dlhse prsty jak ty pencourek...s tym by si mal nieco robit...
mam byt hnusa? aj ked nechcem,ale ja som bola este pred 2 rokmi panna a uz dost skoro po odpaneni,som citila,ze to nie je ono,ze treba viac...mal 14,5-15,5cm podla stoporenia... teraz mam s velkym,najprv to bolelo,ale uz sa zabieham a ..boze... toto je milovanie!!! este stastie, ze je kazda vagina ina,vsak pani:)
tak pocuvaj ja som ho mal v tvojich rokoch presne ako ty 10 cm a teraz mam 18 a mam ho iba 12 cm takze moze aj nemusi podrast......
ste pipki s timi vasimi perkami papa
si penyys ja mam len 6,5 cm
Moj drahy ma myslim, 12 alebo 13 cm penis a je to super... Len mi pride troska hrubsi :)
je to bieda