O com sa mame rozpravat?

Príspevok v téme: O com sa mame rozpravat?
Madeline17

Dobrý deň,
s frajerom sme spolu už takmer 4 mesiace a dochádzajú nám témy... máte nejaké rady? Nápady? O čom si písať? Ked sme vonku tak nestojí reč ale to písanie... no skrátka chceme si písať ale nevieme o čom. Ďakujem za každý príspevok. P.S. obaja máme 14 r. (A prosím nepíšte tu veci typu "na vzťah ste ešte mladí", ďakujem.)

ahjaj

môžete načrtnúť aj do minulosti. Keď bol malý, čo rád robil, s čím sa hral, či rád dačo modeloval a naopak. Vhodné je, ak mu dáš dobrú spätnú väzbu. Takže keď niečo robil, ako sa cítil, a určite ho všetci podporovali a pod. A potom napíšeš, ako si sa hrala ty.

drevolub

uh oh, no mozte premyslat nad tym co mate radi. najst si spolocnu zalubu a poton si pisat o tom. alebo o knizkach. alebo o tom co sa vam stalo v konkretny den. o tom ako je modra obloha a ako sa citite ked prsi. alebo si mozte posielat oblubene piesne a potom si povedat ako sa citite ked ich pocuvate!

Madeline17

@barbiezvalalu no bavíme sa hlavne o škole... ale toho nie je až tak veľa aby sa o tom dalo rozprávať každý deň:((

@pomelo :D

@analyzator ja vzťah nehľadám ani som nehľadala... to jednoducho prišlo. A inak si rozumieme, keď sme vonku nikdy nie je ticho, ale keď si píšeme tak tie témy nejako neprichádzajú...

@madgala no sme spolužiaci... a chodievame von. Takže áno, trávime spolu aj voľný čas.

Ďakujem

analyzator

...počuj stará...keď už uvažuješ týmto smerom a dochádzajú Ti témy po štyroch mesiacoch a hľadáš vzťah. Skús starému porozprávať, čo by ho čakalo v takomto manželstve po 5, 10 alebo 30 rokoch. Určite sa poondie a začne sa radšej učiť.