Pekny dnik vsetkym, co si myslite o tom, ak sa vam sniva nejaka situacia, ktoru riesite, riesenie zatial nikde ale sniva sa vam o tom ako sa to vyriesilo, alebo presne tak, ako by ste chceli aby to dopadlo. Je to len moje podvedomie alebo to nieco znamena? Sny su velmi zaujimava zalezitost a este nikto nezistil, preco sa nam sniva a ci mozu byt sny naozaj prorocke. Zaujimal by ma vas nazor :) dakujem
co nam chcu sny povedat?
Takže si mala tzv.. prorocký alebo pravdivý sen. A sen, to je hlas PODVEDOMIA.
Tebe asi tieto mená nič nehovoria - Artemidóros z Efezu (2.stor.), S.Freud, C.G. Jung ( obaja19.- 20.stor.)..., ak tvrdíš, že: "Sny su velmi zaujimava zalezitost a este nikto nezistil, preco sa nam sniva a ci mozu byt sny naozaj prorocke." : )
Vobec si nemyslim ze sny nieco znamenaju. Ze maju nejaky vyznam. X krat sa mi stava ze ked myslim casto na nejaku osobu alebo vec tak sa mi o tom sniva. Vzdy sa nam sniva nieco co uz mozog videl, prezil.
no ale dorpacovat sa k takemu stavu, ze si vies tie sny aj tak rozumne vylozit to trochu trva
Podľa mňa majú sny velký význam a určite nejde len o výplod našej fantázie atd....
Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že všetko niečo znamená, hlavne tie sny, ktoré sú veľmi živé, prežívame ich ako skutočnosť a dlho si na nich spomíname...
Deti znamenajú hádku, pokazené zuby a špinavá voda choroba, vypadnuté zuby smrť, biele šaty, svadobné neštastie...
Sny ma vždy fascinovali, mám doma knihu o snoch kde je extra oblasť o tzv. vedomom snívaní.. mamke sa raz dávno sníval jeden sen, dalo by sa povedat že až prorocký..na druhý deň sa stalo presne dá sa povedat že do detailov presne to, čo sa jej snívalo...a mozno budem povazovana za blazna, no sny niesu prebadane tak ako vesmir...