Zdravím. Je tu niekto kto podstúpil operáciu prsníka kvôli kapsulárnej kontraktúre? Ja som po operácii. Nechala som si po odstránení kapsuly vložiť ten istý implantát naspäť. Bojím sa aby nebol prsník iný po opke. Aké máte skúsenosti po tomto zákroku? Dakujem za odpovede
Kapsulárna kontraktúra
dobrý deň , písete o kapsularnwj kontraktúre, ja som podstúpila zvacsenie prsnikov v decembri minuleho roku a stale mam zvláštny pocit v pravom prsníku. Obavam sa prave kapsularnej kontraktúry, volila som inplantaty texturovane , aby bolo riziko nizsie ,dodrziavala som vsetky pokyny od operatéra, no stale mam v pravej strane zvlastny pocit , niekedy akoby pobolieval ,niekedy akoby tahal, bola som niekolkokrat na kontrole dokonca aj po pol roku a este okrem toho 2x mimo planovanych konteol ,dr. je apokojny s vysledkom , co som aj ja len ma stale hneva tenpravy prsnik, o lavom abi neviem , na poslednej kontrole mi dr povedal ze inplantat sa prihojil akoby prilepil od spodu k tkanivu a byva to take bolestive alebo az neprijemne a odstranuje sa to len chirourhicky pokial by mi to velmi vadilo. Skor by ma ale zaujimalo , ci ste vedeli ze mate kapsularnu kontrakturu, ci ste to citili ako bolest stahovanie tahanie alebo tlak. alebo vam to zistili az na sone?
ďakujem za odpoved