Nie je tajomstvom, že chôdza je prospešná pre celé telo, a preto by sme jej mali venovať nejaký čas. Aké benefity vám môže priniesť?
Rýchla chôdza so záťažou je top.
Precvičovanie rúk považujem ja za zdraviu oveľa prospešnejšie ako chôdzu.
mam hodinky ktore mi meraju počet krokov, ked počas dna nachodim toho dost, tak mi je hned lepšie :)
Najčítanejšie články
Máte pocit, že je toho na vás veľa? Spomaľte na ostrove zdravého životného štýlu
5 mýtov o cholesterole, ktorým by ste nemali veriť!
Využite rekreačný poukaz ešte do konca roka a podporte svoje zdravie!
Ovocím za lepšou imunitou: Aké exotické druhy v zime nevynechať?
Toto nikto neurobí za vás! Máte svoje zdravie pevne v rukách?
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Nie je lekár ako Váš Lekár. Poliklinika Váš Lekár radí, kedy stačí odpočinok a kedy sú potrebné antibiotiká
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Zmeny v pravidlách nosenia rúšok! Máte respiračné či kožné ochorenie? Na tieto výnimky sa už nespoliehajte
Agresívne bunky rakoviny prsníka dokáže zničiť jed včiel medonosných, tvrdia vedci v novej štúdii
Česká hlavná hygienička Jarmila Rážová sa nakazila koronavírusom! Stretávala sa s premiérom, aj ministrami, karanténa hrozí celému vedeniu krajiny
Otvorenie škôl pandémiu nevyhrotí, školáci nie sú ťahúňom infekcie, tvrdia vedci v novej štúdii
Psychologička o návrate detí do škôl: Deťom sa bude možno ťažko opúšťať priestor, ktorý si doma vytvorili v rámci možností, a prinášal im určitú slobodu
Nie je tajomstvom, že chôdza je prospešná pre celé telo, a preto by sme jej mali venovať nejaký čas. Aké benefity vám môže priniesť?