Vlasy

Príspevok v téme: Vlasy
Dest-iny

Som skutočne zúfalá zo stavu mojich vlasov. Potrebujem pomoc. Moje vlasy sú zničené, rozštiepené, jemné, riedke, mastné už pár hodín po umytí, vypadávajú a lámu sa na tisícky kúskov ktoré sú všade na oblečení, a sú elektrizované nech sa ich dotkne čokoľvek (ruky alebo vietor).

Sú rovnaké nech už ich mám rozpustené alebo vo vrkoči. Skúšala som ich neumývať tak často, hlavne keď som musela ísť niečo vybaviť.

Skúšala som snáď všetky druhy šampónov, aj ,,umelé" aj ,,prírodné". Skúšala som vylúhovať bylinky, skušala som cibuľovú sťavu (áno, naozaj už som zúfalá). Nikdy som ich nežehlila, skúšala som ich fénovať aj nefénovať. Pravidelne zastrihávať. Nič mi nepomohlo. Ak máte nejakú radu ktorá by mi mohla pomôcť, ak ste mali podobné problémy a niečo vám zabralo, budem fakt vdačná.

pomocnica

Ahoj moja. Juuuj tak tvoje vlásky sú asi naozaj krehké.
No skús Posejvlas šampón, ja som ten mala a fakt omnoho menej vypadávali, aj kvalita sa zlepšila, keď používaš ten šampón tak ho nestriedaj s inými, aby bol 100% výsledok.
Nepoužívaj také agresívne šampóny, ako napríklad pre teba by mohol byť Head&Shoulders. Skús umývať každý druhý deň, nepoužívať suchý šampón, ak ho používaš, kokosový olej na končeky skús používať(nie nejako veľa aby si nemala mastné vlasy, len tak akurát na vyživenie), prípadne sprej proti lámaniu a tepelnej úprave, ja mám od GLISS KUR hair repair taký ružový, je tam aj keratínové sérum a je to na dlhé vlasy náchylné k poškodeniu a rozštiepeniu končekov. Sušiť by bolo najlepšie, kebyže nesušíš, ale ja osobne musím sušiť, lebo potom mám úplne divé vlny. Lebo ja mám rovné vlasy, ale sa točia a zvlášť keď ich prirodzene nechám vyschnúť, tak vždy aspoň prebehne sušičom, ale nedávam na horúci vzduch, lebo to sa cítim niekedy akoby mi horeli vlasy takže. :D Tiež, keď si ich už dávaš do copu, tak nie do nejakej tvrdej gumičky a úzko stiahnuté, lebo sa ti lámu vlasy. Raz za dobu končeky podstrihuj a tiež, keď si češeš vlasy, tak ich nekmáš, ale snaž sa k nim jemne pristupovať. Aj keď spíš(aj keď s tým mám ja najväčší problém, lebo môj spánok je wild as fuck)tak sa snaž nejako si ich nezlomiť na pol a tak celú noc spať, lebo to sa ti aj v noci zničia...Ja som zvykla na korienky aj brezovú vodu používať, ale nejako som už od toho odstúpila, ale bolo to fajn, len som mala také drsnejšie vlasy.

Prííípadne skús ešte kebyže nič nezaberá tie úplne šampóny na detské vlasy, Nivea a také, to aj ja plánujem skúsiť, lebo myslím, že tie sú na najprírodnejšej báze, bez parabénov, parfémov a takýchto vecí.
Zinok ešte skús brať, mať výživnú stravu, lebo to čo do tela dávaš sa aj odráža a piť dostatok tekutín.

Veľa šťastia.