Dnes som uz aj ja isla na tu stranku kaloricke tabulky, pozapisovala ranajky, desiatu, obed a mam uz 1590 kJ. Len banan z toho bol 354 kJ. Cize ked chcem schudnut, na dnes som uz skoncila s jedenim????? Uz len voda? Dakujem a dakujem aj za vcerajsie doporucenie tejto stranky.
kaloricke tabulky, o 14.00 1590kJ
Orechy majú veľa KJ, no aj tak sa z nich nepriberá, skôr naopak. Sú sýte, plné bielkovín, zdravých tukov ale aj vitamínov a minerálov, proste veľmi komplexné živiny, takže lieskovce ale aj iné orechy jednoznačne odporúčam. Ale na chudnutie ako som spomínal hlavne pohyb, ten je 80% úspechu.
dakujem dobreuz. naozaj tomu prd rozumiem, len nahadzujem potraviny. som v soku, kazda blbost ma milion kJ, par lieskovcov, kiwi. som rada, ze si budem moct dat este veceru.
Jasné, že hej, veď 8400 KJ, čiže Kilojaulov je denný príjem pre dospelého a 2000 kcal, čiže kalórií a pre človeka čo chudne sa to pohybuje okolo 6000 KJ a 1400 kcal. Veď na každej potraviny to píše :D Tých 1590 KJ je ako pre anorektičku :D
dobreuz, nejako nerozumiem tvojej odpovedi, cize mozem este jest, ci uz nie? ja teoriu okolo toho neovladam, to je cela veda
2000 kalórií a 8400 KJ, nie 2000 KJ.