Aj ja som už navštívil viacerých doktorov, napríklad MUDr. Gajdoš, Sokol, Weibl... Ale iba jeden z nich mi určil Peyronieho chorobu, ostatní len, že mám skalcifikovaný hematom. V podstate ja som si to spozoroval po operáciách, v priebehu 6 mesiacov mi operovali 2 pruhy a slepák, po 2. operácii sa mi objavila krvná podliatina, z ktorej vznikol skalcifikovaný hematom. Neviem z čoho ale pravdepodobne sa niečo stalo pri operácii, čo sa už nikdy nedozviem čo sa sralo.. V začiatkoch som mal pri erekcii bolesti a postupne sa mi to zväcsovalo, asi po pol roku bolesť prešla. Zakrivenie som nemal žiadne, až po niekoľkých mesiacoch sa mi objavil ďalší, hneď vedľa toho prvého pričom som mal opäť bolesti a vtedy som si všimol mierne zakrivenie do ľavej strany, cca 20%. Bolesti už tiež pominuli, ale bojím sa, že sa to opäť bude zhoršovať.
Tebe sa to po akom čase ustálilo? Kedy si sa prehupol do chronickej fázy? A ako si to myslel s tou nestabilitou pri styku?
Chcel som vyskúšať tiež injekčnú liečbu, ale jeden z doktorov sa vyjadril, že to nemá žiadny efekt, že to je len marketing. Takže vôbec neviem čo mám robiť, či len čakať alebo stále niečo skúšať. Momentálne beriem Acetyl-L-carnitine, ale bez efektu. Ešte chcem vyskúšať serrapeptazu, alebo pradaxu, údajne tento liek rozpúšťa kalcifikaty.
Tiež by som si prial aby niečo účinné vymysleli.
Ďakujem za link, určite to kuknem.