Ahojte ma niekto skúsenosti s porobenim? Už dlhšie si myslim že mam porobenie... Zdravotne som natom našťastie dobre ale to porobenie sa tyka partnerskych vzťahov...Som mlada myslim že aj pekna veľa ludi (aj chlapcov) mi to povedalo...Ale čo stoho ked nikto somnou nechce chodit...nesom žiadna zachmurena mumia ani nič ..som oprimistka praveže...aj mamina mi povedala že je možne že mi niekto porobil v oblasti vzťahov preto natom som ako som...ako sa zbaviť porobenia?
Porobeny život
Kiara vek si nenapísala. Vies o tom ze teraz sa ženy vydávajú aj staršie. A kto by Ti chcel ublížiť takto podľa Teba. Viem co je závisť, viem aj to ako niektoré ženy trpia za svoju krásu. Lenze všetko je len o čase. Keď to má prísť to príde, neboj sa. Do života nám v určitom čase vstupujú ľudia ale aj nás opúšťajú. To je život tak sa s tým netráp. A viem aj co sú túžby a sny. Ako mladá som si myslela ze toto je partner do konca života, ale život to inak zariadil.
V skratke aby ste ma všetci lepšie chapali...som mladá baba usmievava,komunikativna so zdravym sebavedomím..mam zaujmy,chodim von pravidelne...teda do spoločnosti mladych ľudí...chlapci mi veľa krat povedali že som pekna alebo napisali keď som poslala fotku...ale otázka je..prečo ma nikdy nikto nepožiadal o chodenie a prečo ma nikdy nikto neľúbil...ano mnohi poviete že to príde... 1. Pride to jedine v pripade ak odstranim príčinu..(to porobenie)..inak to nepride...2. nemam už chuť žiť bez lásky a zabijat čas lebo čas beží a tie roky mi už nikto nevrati...
Takže otazka... Ako sa zbaviť porobenia v oblasti vzťahov? Prosim už mi len poraďte ak odstrániť príčinu problému,lebo ma to duchovnu príčinu...
je to- no práveže ja som sa nato vobec nezameriavala vadi mi to len posledné dni..nikde som nikoho zamerne nehladala...u mňa to nefunguje práve preto si myslím že mam porobeny život
Medea7- no ak to neprišlo doteraz... A nie nechcem ho preto že maju aj rovesníčky mňa nezaujimaju životy inych ludi...keďže u mňa nefunguje pozitivne vyžarovanie ktoré mam vždy lebo to že nemam chlapca mi vadi len posledne dni...tak je namieste si myslieť že mam porobenie v oblasti vzťahov...
Porobený život je život, ktorý bol rituálne prekliaty a k človeku sa nemôže dostať požehnanie, duch je akoby uväznený v cele. Čiže sa tým musel niekto zaoberať, aby to spravil. Porobenie nie je len taká kliatba, že som na niekoho napálený a niečo poviem. Keď ťa zase niekto uriekne pohľadom, tak ide o tzv. z oči, vtedy ti je na vracanie alebo na odpadnutie, niekedy to môže dopadnúť veľmi zle, hoci tie energie nie sú až také silné ako v prípade porobenia. Za každou kliatbou je pôsobenie neg. ducha, preto každé odrobenie/odkliatie je istá forma exorcizmu. Iniciátorom kliatby je vždy človek, nikdy nie duch.
Príde to chce len čas. A nechceš náhodou preto, že rovesnicky majú a ty nie? To je len otázka. Si mladá a niekto Ti vstúpi do života.
dobre, tak inak, moc sa na to sustredis, zameraj sa na ine a to pride. vzdy to tak je.
podarilo sa- psa mam...ziaden chlapec neprisiel...ja mam naozaj aj ine záujmy..
Salamistka- aj tak sa to dá povedať
To asi nie ja mam taky názor, že čo vyžarujemé to priťahujeme. Ale to je len môj názor. Zatiaľ sa za meraj na niečo iné kým nemáš to co si praješ.
To co je "porobenie" :DDD nechcela si napisat "poje*any zivot"? :D
Blbost to muzi nevedia ocenit skutocnu krasu. Kup si psa a chalan pride ..