tvrdost

eklhaft

Caute ....Je to psychickeho charakteru....Ked prijdem vynervovany z prace ,tiez mam problem , ale v pohodove dni mi stoji uz v praci , robim so svojou partnerkou na jednom pracovisku...........................................................Nechaj ho nech si zarelaxuje ..atd. a venuj mu vela pozornosti ,aby vedel ze si pri nom a ze nieco chces ,ale nie nasilne ./Som to napisal trochu sprosto ,ale vsak chapes/

psychyka

asi fakt je to vsetko v psychike. cca pred 5 miesacmi nemohol som vydrzat ani minutu, akonahle sa mi postavil, zacali sme sa milivat a prisaham ani minutu a skoncil som. prvy raz nevadilo mi to ale ked sa to stalo cca 5-7 krat uz mi nebolo jedno a trapilo ma to,neviem cim to bolo ale urcite psychickeho charakteru lebo ked som sa objednal u lekra (zijem v UK a tu sa musis objednat tyzden alebo 2 dopredu), cuduj sa svete, uz sa to opravilo,teraz vydrzim normalne, 15-25 minut, tymchcem povedat ze 90 percent toho je o psychike..

stanley

Aj mne sa to stáva..a tiež nechápem..myslím na to, aby bol hore a zrazu bum..spadne...chýba tomu vzrušenie..ale prečo?

D_nika

presne to sa mi deje s priatelom.. proste striedanie poloh nehrozi, lebo akonahle sa ho nedotykam, alebo nie je vo mne a nehybe sa, hned mu ide dole :((( chcela som na nom jazdit napriklad, ale zrazu "zmakol" (nechcem sa muzov dotknut, neviem, ako to inak nazvat) a potom som si ho aninemohla dat do seba.. a ked aj, tak som sa ani nemohla pohnut, aby vo mne ostal... nechapem...

hugico

cau cau. ja som mal taky isty problem. len mu daj pocitit ze ti to nevadi. u mna to bolo psychickeho razu. zacali sme sa milovat a myslel som len na to aby mi stal a vydrzal. no a samozrejme vtedy ked som sa neoddaval vzruseniu ale rozmyslaniu tak to tak aj dopadlo