Ktore dni su plodne a neplodne?.. podla informacii ktore mam ja, su neplodne dni kratko pred a po menstruacii.. a plodne dni su nejak v strede 28 dnoveho cyklu. Je to pravda?
Plodne a neplodne dni
..na to su neplodne dni, ze sa pocas nich neotehotnie, potom na co by sa volali neplodne?
Cize pred dostanim mennstuacie cca 12 dni je neplodnych a po menstuaci je 1-7 dni neplodnych, ale istota je az po ovulacii take 3 dni este plodne a potom su neplodne.
ak nie je neskoro kupte si tabletku po.treba ju uzit do 72 hodin.
moze moze moze.moze stale.aj pocas neplodnych dni moze.
Chcem sa opytat aka je sanca ze by mohla partnerka otehotniet.O 9 dni ma zacat krvacat no a v kondome boli 3 malilinke dierky. naplneny vodou kvapkal, poloplny neprepustil. len pri stlaceni.
je mozne ze by som mohla otehotiet ak 3 dni pre menstruaciu sme mali na zaciatku nechraneny styk (bol vo mnou iba fakt ze malu chvilku) a potom si dal kondom
Ano je to pravda je to tak ako si to napisala...ked je 28 dnovi cyklus tak počas menstruacie maš zaručene neplodne dni v strede cize 14 dna maš ovulaciu teda velmi plodne dni a od 19 maš zase neplodne pokial nedostaneš dalšiu menstruaciu po 28 dnoch a cez menzes maš potom zase neplodne dni a takto to ide doookola ale pri 38 dnovom cykle neviem ako to chodi to nemam ešte nastudovane ak budeš niečo potrebovať tak mi napsiať na nina1@szm.sk
Mam jednu otazku..Spala som s chlapcom bez ochrany ale neurobil sa do mna ale mimo..Mozem sa spytat keby nahodou aj nejake velmi male mnozstvo vniklo do mna..Da sa otehotniet?Aka je pravdepodobnost?Dakujem..